Mala škola oralnih vještina - njegovih, naravno!

04/12/2018

Činjenica da su vam, dok je on dolje, usta slobodna, baš kao i kukovi i ruke, daje vam mogućnost da kažete – i pokažete – koja vam tehnika, brzina i poza najviše odgovaraju

1 Dajte mu precizne upute
“Tu.” “Malo niže.” “Više ulijevo.” “Još se malo zadrži na toj točki.” Muškarci ne vole pitati za smjer, zato im ga jasno dajte do znanja i bez pitanja.

2 Slobodno ga malo pritisnite
Pronašao je točku na kojoj vam se od njegovih usana na vašim donjim slijevaju trnci niz leđa? Slobodno rukama lagano njegovu glavu stisnite prema sebi kako bi užitak bio još intenzivniji.

3 Recite mu točno što da radi jezikom
Što vam se više sviđa? Kad vas liže cijelom plohom jezika ili “bocka” njegovim vrhom? Ili vam je najdraža kombinacija ta dva stila? Otvoreno mu recite što vas najviše pali i najbrže vodi do orgazma.

4 Usporite ga
Znate kako frajeri obožavaju šaltati TV programe svakih pet minuta? Ako vaš slično ponašanje pokazuje i tijekom oralnog seksa, dubokim mu uzdasima dajte do znanja koja vam se tehnika baš jako sviđa, koju biste voljeli da prakticira malo dulje.

5 Pomozite mu pomicanjem kukova
Nije siguran što vam najviše odgovara? Pomičite kukove dok, zajedno s njegovim jezikom, ne otkrijete točku najvećeg užitka zbog kojeg ćete toliko vrištati da će vam sutradan biti neugodno pred susjedima.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo