Leptirići su tu, ali i dalje nisi sigurna je li pravi za tebe?

30/06/2019

Ova 3 znaka su poprilično snažni alarmi da je tvojoj potrazi za srodnom dušom napokon došao kraj...

1. Nije savršen i primijećuješ njegove mane. Tako je, dobro si pročitala. Ne postoji idealan muškarac i zasigurno i tvoj dragi ima neke mane. Razmisli, možda ti smeta to što puši, popije koju kapljicu previše ili prečesto posjećuje kladionice. Ali, ponovno razmisli - koje njegove “mane” možeš podnijeti? Ako je odgovor – sve, tada je pravi muškarac za tebe. Čak i ako ti neka njegova navika smeta, razmisli dobro smeta li ti doista toliko da ne možeš biti s njim? I imaj na umu da ni ti nisi savršena i da te, naročito ako je toga svjestan, tolerira. A tolerancija je znak ljubavi. One prave, istinske…

2. Odnosi se prema tebi s poštovanjem. Poštuje tvoje osjećaje, osobnost i karakter. Trudi se usrećiti te, zaigran je i zna uživati u životu – zajedno s tobom! Ako primijetiš da rješava probleme tako da prijatelje - ili ne daj Bože mamu - zove u pomoć, razmaženo je derište i nije za tebe.

3. Uz njega si skroz opuštena. Uz pravog frajera gotovo uvijek ćeš biti opuštena, bezbrižna, osjećat ćeš se savršeno u svojoj koži te nikad nećeš morati glumiti i pretvarati se. Naravno, i on mora biti samouvjeren, siguran u sebe i imati pozitivnu energiju kojom će utjecati na vezu. Ako ne vidi ništa drugo osim sebe, ako je koncentriran isključivo na svoje potrebe, bježi od njega!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo