Krije li se u vašem najboljem prijatelju vaša srodna duša?

28/06/2019

Možda propuštate fantastičnu vezu jer si nikada niste postavili prava pitanja...

Dobro odvagnite svoje osjećaje prema njemu. Morate biti ultraoprezni u otkrivanju znakova koji kažu da ono što osjećate ima seksualnu pozadinu, a ne prijateljsku. Gajite prikrivenu želju da budete zajedno ako osjećate ubod ljubomore kada nađe novu curu; pamtite sve komplimente koje vam je uputio; imate neuobičajeno velik interes za njegov ljubavni život; redovito se viđate samo vas dvoje, a onda i sa zajedničkim prijateljima; smeta vam ako je došao na susret s vama, a nije se potrudio oko svog izgleda.

Razmislite postoje li znakovi koji upućuju na to da se i vi u istoj mjeri i na isti način sviđate njemu. Sviđa vam se, ali kako ćete znati da se i vi sviđate njemu? Nema nade ako podriguje u vašem društvu, priča o djevojci u uredu koja mu se sviđa i uspoređuje atribute njemu omiljenih starleta. Znakovi da mu se sviđate su: izgleda kao da je nervozan kad sjedite pokraj njega, ali se ne pomiče; zove vas nakon lošeg spoja ili vam kupuje upravo savršen rođendanski poklon i onda inzistira na tome da to nije "ništa". Ako svejedno sumnjate čitate li znakove na pravi način, navedite zajedničkog bliskog prijatelja da malo "prokopa". Obećajte mu pivo u zamjenu za malo diplomacije.

Obavite napokon THE razgovor. Sada kada znate da je zagrijan, pregovarajte o promjeni vašeg odnosa, ali pažljivo jer ste na opasnom terenu. Muškarci su programirani da razumiju sportskog komentatora, a ne što žene govore. Teško da će on napraviti prvi potez jer uvijek biraju lakši put - u ovom slučaju to je ne činiti ništa. Vi ćete morati preuzeti rizik. Recite mu: "Ti i ja predugo gubimo vrijeme. Izađimo večeras negdje i ponašajmo se kao da smo na dejtu. Na kraju večeri pokušaj me poljubiti. Ovakvim pristupom ne možete pogriješiti!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo