Kako započeti razgovor sa seksi frajerom koji vam je zapeo za oko

22/07/2019

Više ti se puta dogodilo da si nisi mogla oprostiti što si propustila priliku? Nemoj da ti se to ponovno dogodi...

Frajer iz teretane. Vrzmajte se u njegovoj blizini dok radi trbušnjake i kad napravi pauzu priđite mu i pitajte za savjet kako da ojačate svoje pločice. Želite upotrijebiti spravu na kojoj je netko ostavio prevelik teret? Zamolite ga da vam pomogne skinuti višak utega. Pohvalite njegove ultradobre tenisice i pitajte gdje ih je kupio. Nakon serije vježbi na spravi pokraj njega napravite pauzu baš kad i on, a onda primijetite sa smiješkom: “Ostala sam bez daha. Ne znam je li to zbog vježbanja ili zbog društva.”

Frajer na partyju. Kad svrati u kuhinju po pivo, zamolite ga da vam pomogne otvoriti vino ili staklenku maslina. Kažite nešto poput: “Izgledaš mi poznato. Nismo li se već upoznali kod Ane na tulumu?” Nema veze ako on uopće ne poznaje nijednu Anu jer neće moći odoljeti a da ne nastavi razgovor. Donesite veliku čestitku za domaćicu/domaćina tuluma i zamolite sve goste da se potpišu, uključujući i njega - odmah ćete saznati i ime na najjednostavniji mogući način.

Frajer u knjižnici/knjižari. Pitajte zgodnog dečka da vam pomogne pronaći onaj SF bestseler autora kojem se ne možete sjetiti prezimena. Čuli ste da je knjiga odlična pa… Ako kaže da ne zna na što mislite, zamolite ga da vam preporuči nešto drugo. U potrazi ste za nekom knjigom koja bi vam pomogla u odabiru destinacije za sljedeće veliko ‘putovanje’? On vam baš izgleda kao netko tko je dosta putovao. Tražite preporuku od njega. Ako dečko koji vam se sviđa radi u knjižari, ostavite mu svoj broj i zamolite ga da vas nazove čim dobiju knjigu koju ste namjeravali kupiti, a još nije stigla.

Frajer u večernjem izlasku. Savršeni rekvizit je jukebox. Pitajte ga ima li kovanice da usitni 20 kuna. Kad je već bio tako dobar, zamolite ga da vam pomogne odabrati nekoliko pjesama. Dok čekate na svoj red za partiju biljara, dobacite mu da ste se kladili s prijateljicom u pivo tko će pobijediti i da mu je bolje da ne izgubi. Namjerno izgubite komad nakita i hodajte uokolo ‘tražeći’ ga. Posebno se zadržite u blizini dečka koji vam je zapeo za oko i zamolite ga za pomoć.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo