Kako zadovoljiti seksualnog avanturistu?

03/12/2018

Što kada su njegovi apetiti nešto snažniji i neobičniji...

Podignite predigru na višu razinu. Razmjenjujte seksi slike i poruke tijekom dana o tome što ćete raditi jedno drugome navečer kad dođete doma, to će dodatno pojačati iščekivanje. Kad se napokon vidite bit ćete spremni odmah skinuti svoju odjeću. Seksi poruke su odlična stvar za podgrijavanje strasti, samo ih oprezno šaljite da ne stignu na krivu adresu, a u slike nemojte uključiti svoje lice, tako da vas, ako nekako i procure, nitko ne može prepoznati.

Seksi pustolovine na nekim novim mjestima. Seks u vašem krevetu uvijek u približno isto vrijeme, malo dosadno, zar ne? Iste poze na nekom drugom mjestu mogu biti puno uzbudljivije. Zato najbolje da zgrabite svog frajera i otkačeno se poseksate na otvorenom. Ako vam je to previše, seksajte se u drugoj sobi ili na podu, stolu u kuhinji ili u kupaonici.

Ready, set, action! Snimanje vas i vašeg frajera u akciji dodatno će vas potaknuti i uzbuditi, a vaš seks ćete podići na potpuno novu razinu. Saznanje da ste pred kamerom izvući će ono najbolje iz vas.

via GIPHY

Inicirajte seks. Nemojte uvijek čekati da vaš frajer inicira seks, iznenadite ga čim ga vidite. To se možda ne čini kao velika stvar, ali činjenica da vi preuzimate uzde dodatno će ga napaliti. Dodati malo avanture u spavaću sobu ne mora uključivati neke velike promjene, tako da samo preuzimanje inicijative može pokazati vašu divlju stranu.

Zaigrajte ulogu iz njegove mašte. Odaberite neki lik (medicinska sestra, francuska sobarica, policajka, popis je jako dug), zgrabite kostim i iznenadite ga. Na taj način ćete se predstaviti kao netko drugi i time se riješiti svoje vlastite nesigurnosti. Kada dotjerani sudjelujete u ovoj igri možete reći i napraviti bilo što, iako to inače nikada ne biste napravili.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo