Kako stvarno izgleda naša wish lista?

19/07/2019

Apsolutno ne pristajemo da nas se samo zato što imamo standarde ispod kojih ne želimo ići naziva zahtjevnima i izbirljivima...

1. Poštovanje je ključno ne samo za vezu nego i za prijateljski odnos. Žena koja je sigurna da je partner ili prijatelj poštuje, vraća istom mjerom. U protivnom, hm… postoji velik problem.

2. Iznenađenja su visoko na listi ženskih želja u vezi. E sad, zaustavimo pogrešna razmišljanja u startu. Nije riječ o skupim ili manje skupim poklonima nego o iznenađenjima općenito. Jedno “Volim te” u potpuno neočekivanom trenutku je slađe iznenađenje od skupocjenog nakita. Poklončići su, naravno, odlično iznenađenje, ali ne moraju koštati hrpu novca. Dovoljna je sitnica od srca.

3. Ne zaboravimo romantiku. Svaka je žena voli i  treba u određenoj mjeri. No i za nju nisu potrebne velike geste. Zima je, hladno je, jedna topla dekica pod kojom ćete se sklupčati na dvosjedu i jedna svijeća mogu učiniti čudo.

4. I ono što je mnogima presudno je zabava i zdrav smisao za humor. Na stranu sve “ozbiljne” stvari u životu u kojima se partneri poklapaju ako nedostaje smijeha.

5. Žene ne žele brzati u vezi. Potrebno im je vrijeme da se odluče za seks, zajednički život ili brak. Korak po korak nije politika koju zagovaraju isključivo muškarci.

6. Seks nije bitan samo muškarcima. I dame imaju svoje potrebe samo ne trube o tome na svakom koraku. Važno je da im je partner privlačan i da se uz njega mogu potpuno opustiti.

7. Komunikacija im je bitna i tu nema pogovora. Potrebu za kvalitetnom komunikacijom na svu sreću shvaća sve veći broj muškaraca. Jer kad razgovori ostaju visjeti u zraku i neke se teme izbjegavaju ili nikad ne otvaraju, može doći do ozbiljnih neslaganja.

8. Spontanost je jedna od najvažnijih stvari koju traže od partnera. Lijepo je kad muškarac s vremena na vrijeme makne sve drugo u stranu i posveti se samo svojoj dragoj. Naravno, u sklopu mogućnosti s obzirom na poslovne obaveze. Nisu sve žene nerazumne i znaju da to ne može biti uvijek kad to požele. Ali neplaniran odlazak na izlet ili u dugu šetnju čini čuda i piše poruku: “Stalo mi je do tebe.” Dečki koji su spontani održavaju vezu svježom, kao prvog dana.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo