Kako poduplati šanse za dejt? Isprobajte ove savjete!

24/07/2019

Kada se sve ovo zbroji, nema šanse da se taj dejt ne dogodi...

1. Saznajte koji su mu interesi i informirajte se na tu temu da biste mogli s njime i o tome razgovarati. Samo nemojte glumiti da vam se sviđaju stvari koje voli , dapače, dobro je ponekad pokazati da uopće ne volite nešto s njegove liste interesa.

2. Zaigrano se "posvađajte" s njim držeći se svojih stavova zbog kojih ne volite npr. videoigrice, paintball ili nešto slično. Pokažite mu svoju zabavnu stranu i smisao za humor. To će ga opustiti i povećati šanse da tako opušten uputi pravi poziv.

3. Pazite da se ne zapletete u mrežu prijateljstva. Budite frendli, ali dovoljno ženstveni da ne biste završili u klubu njegovih najboljih prijatelja. 

4. Budite svoji i ne glumatajte. Ni vi ne volite kad se frajer nakon dva spoja pretvori u osobu koja više nema ni zrno kavalirstva koje vam se svidjelo u samom početku. 

5. Proširite prethodno pravilo i na vanjski izgled. Odjenite se u svom stilu, a ne onako kako mislite da se njemu sviđa. I pritom istaknite svoje najžešće tjelesne atribute.

6. Budite svoji u svakom smislu. Nemojte glumiti da imate slične interese poput njega i na vrat na nos kupovati dres njegova omiljenog nogometnog kluba i uvježbavati navijačke pjesme da biste ga na sljedećoj tekmi impresionirali. Teško je fejkati zainteresiranost na duge staze, otkrit će vas brzo.

7. Gledajte mu u oči i smiješite se. Tim ćete mu potezom više od bilo čega dati do znanja da vam se sviđa i da želite s njim na dejt... i još kojekuda.

8. Šaljite kristalno čiste signale. Dajte mu do znanja da s njim želite izaći van. Naravno, ne morate mu pritom javno izjaviti ljubav ili nešto slično.

9. Ako vam se stvarno već dulje jako sviđa, a dečko nikako da skuži poruku kojom mu doslovno mašete pred nosom, preuzmite inicijativu i pozovite ga van.

10. Pronađite suptilan način da mu pokažete da ste singl. Neobavezno čavrljanje s nekoliko pravih pitanja dobro upakiranih u druge teme najbolja je opcija. Samo nemojte dozvoliti zajedničkim prijateljima da se upletu. Ako netko i zna da vam se sviđa, neka radije drži jezik za zubima nego da pita direktno: "Čuj ti se njoj jako sviđaš, sviđa li se ona tebi?" To je djetinjasto i odbija. Slušajte ga kad priča, flertujte sve u šesnaest, ne pričajte previše o sebi, pažljivo birajte teme za razgovor, trudite se s njim provesti što više vremena i neka se osjeća ugodno u vašem društvu, osjećajte se ugodno u vlastitoj koži – volite sebe. Kada se sve zajedno zbroji, nema šanse da se taj dejt ne dogodi.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo