Kako ljubav djeluje na našu konfekcijsku veličinu?

16/07/2019

Ljubav i kilogrami itekako imaju veze jedno s drugim...

❥ Upozorenje – udebljat ćete se nešto sitno iznad tri kilograma u prvim mjesecima veze i te ćete kile nositi godinama. U isto vrijeme vaš će dragi ostati na istoj kilaži prvih godinu dana, a nakon toga će se polako zapustiti.

❥ Ako ste nakon prekida izgubili koju kilu ili se udebljali, nemojte se rješavati odjeće koja vam više nije po mjeri. Jednog dana, možda vrlo skoro, sigurno će vam opet stajati kao salivena.

❥ Izgubiti koju kilu da biste stali u vjenčanicu iz svojih snova je sasvim u redu, ali osušiti se do krajnjih granica nije. Sigurni smo kako ne želite da vam fotke s vjenčanja budu podsjetnik na to kako ste nekad bili mršavi (ili najmršaviju fazu u životu) nego lijepa uspomena na najsretniji dan u životu.

❥ Nema boljeg osjećaja od onog kad ste mršavi. Hmmm, osim onog kad uživate u romantičnoj večeri ili pikniku s dragim, ili dostavljenoj hrani pred TV-om s osobom koju zaista volite. Ne razmišljajte o vaganju nego uživajte barem prvih nekoliko mjeseci.

❥ Znate što je najbolja vježba? Seks! Umjesto da vi i vaš novi dragi naručite hranu iz dostave, radije isprobajte nekoliko novih akrobatskih seksi poza. Dobro je za vaš seksualni život i širinu vašeg struka.

❥ Dan kada ćete izgubiti posljednji gram zbog slomljenog srca nakon prekida veze je dan kad ćete prvi put naletjeti na bivšeg nakon što vas je ostavio.

❥ Ok, možda ćete nabaciti koju kilu kad se počnete viđati s nekim novim, ali u trenutku kad se istinski zakači na vašu udicu, možete doslovno pustiti bradu i on to neće primijetiti.

❥ Nakon godina nagovaranja svog dragog da počne jesti povrće budite sigurni da istog trenutka čim prekinete odbaciti zdrave namirnice i malo se popuniti. Uzmite to kao kompliment – nedostaje mu seks s vama pa mora naći nadomjestak.

❥ Dok zbog razornog prekida gubite apetit, manji prekidi mogu vas natjerati na pustošenje hladnjaka. Ako je vaš ljubavni život kompliciraniji od zapleta neke sapunice, napunite hladnjak jogurtom, ne sladoledom.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo