Kako izgleda veza s ovisnicom o društvenim mrežama?

30/12/2019

Ako nije na Facebooku, nije se ni dogodilo...

Zapamtite: Kvalitetna veza zahtijeva razumijevanje. Njezini prijatelji su i vaši. Problem je jedino u tome što je njezinih prijatelja nekoliko tisuća – i nalaze se na njezinim društvenim mrežama.

1. Pripremite se za posao osobnog fotografa. Posao nema plaću, godišnji ni fiksno radno vrijeme. Pripremite se na sate namještanja i fotkanja za dnevnu „spontanu“ sliku za Instagram.

2. LAJKOVI SU SVE. Ako njezina objava nije dobila onoliko pozornosti koliko je trebala dobiti, nemojte se šokirati ako vaša partnerica i ne bude najbolje volje ostatak dana.

3. Postoji idealno vrijeme za podjelu sadržaja i to vrijeme garantira najveći broj lajkova. I zato ne, ne možete započeti s večerom dok nije gotova s podjelom fotografije na Instagram. Nakon večere je već prekasno.

4. Postoji mogućnost da ćete bitne vijesti prije saznati na društvenim mrežama nego uživo. Voli vas. Seli se. Trudna je. To. Odmah. Mora. Staviti. Na. Fejs.

5. Zbunjivat će vas opisima slika koji uopće nisu opisi slike – bar ne te slike. Zašto na opisu slike piše koliko je pod stresom ako je riječ o fotki njezine nove haljine? Ne pitajte. Nikad nećete shvatiti.

6. Ona zna koji filter ističe vaše oči. Vi ste njezin dečko. To znači da je užasno bitno da na njezinim stranicama izgledate najbolje što možete.

7. Ako nije na Facebooku, nije službeno. Kako to mislite: „Naša se veza ne tiče nikog drugog?!“

8. Oslanjat će se na vas za mnoge vrlo bitne odluke. Naprimjer, koja bi fotografija trebala biti na njezinom profilu? Ne zaboravite lajkati i komentirati!

9. Njezine Snapchat priče biti će tako... dugačke. Ponekad se pitate otkud joj vremena za ostale društvene mreže budući da njezine dnevne Snapchat priče uključuju barem pet minuta klikanja.

10. Svijet bez interneta je njezina verzija pakla. Njezin je mobitel praktički dio njezinog tijela. Želite ju odvesti na neko romantično mjesto u prirodi? Nadamo se da ima Wi-Fi.

11. Niste prva stvar na koju pomisli ujutro... niti posljednja prije spavanja. Prvo Instagram, a onda sve ostalo.

12. Dobit ćete ekstra bodove ako su vaši pokloni prigodan materijal za Instagram. To uključuje i dobro zapakiran poklon! Počnite vježbati! #instacute

13. Većina će vaših poljubaca biti potreban materijal za Snapchat, Instagram ili nešto treće. Tko će vam povjerovati da ste u vezi, ako vaš profil nije ispunjen fotkama poljubaca na javnim mjestima???

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj