Kako izgleda flert koji traje 3 godine

16/07/2017

Možete li zamisliti da na prvi dejt odete tek nakon 3 godine? E pa njima je to uspjelo!

Ovo je priča za sve vas koji kukate koliko mu vremena treba da vam odgovori na poruku. Jednostavno nemojte! 21-godišnja Michelle i 22-godišnji Josh živući su dokaz kako ne trebate neprestano komunicirati kako biste ljubav održali na životu. Njih su se dvoje na Tinderu upoznali još davne 2014. godine i još uvijek nisu prestali komunicirati. Doduše, nisu još uvijek ni stvari odveli na neku višu razinu.

Nakon što su započeli s dopisivanjem, Michelle je na Joshovu poruku 'Hey' odgovorila puna dva mjeseca kasnije ispričavši se kako joj je iscurila baterija na mobitelu. Josh je sve odmah okrenuo na šalu, no interesantno je da je interes za dopisivanjem nastavio postojati svo ovo vrijeme iako je i njoj i njemu redovito bilo potrebno pozamašno vremena da pošalju odgovor na posljednju poruku. I tako njih dvoje jedno drugome šalju poruke svakih par mjeseci, zbijajući šale kroz posljednje 3 godine.Zahvaljujući napretku tehnologije koja se u posljednje vrijeme dogodila, Josh je napokon poslao Michelle direktnu poruku i predložio joj da razmijene brojeve. A kako se dobre stvari događaju onima koji strpljivo čekaju, Tinder je zahvaljujući Joshovom postu koji je postao viralan odlučio nagraditi njihovo 'strpljenje' te ih iznenadio prijedlogom da imaju 24 sata da odaberu grad u kojemu žele otići na prvi dejt, a oni će se pobrinuti za sve ostalo.

Nakon poduže rasprave, 'par' se odlučio za Maui, na što im je Tinder simpatično odgovorio kako ih šalje na Havaje, ali kako nemaju dvije godine da spakiraju kovčege.

dejtanje, tinder, prvi dejt, texting

Preporučujemo

Komentiraj

Novo