Kako ga pretvoriti u ljubavnika baš po vašoj mjeri?

15/05/2019

Osim kemije, itekako je važno da ste seksualno na istoj valnoj duljini. No, što kada on neke stvari radi potpuno pogrešno?

Predigra je za njega posljednja stvar na svijetu. Dečki seks doživljavaju kao veliku nagradu i zato žure do cilja. Mnogima je potrebno samo malo zagrijavanje i spremni su za akciju i ne shvaćaju odmah da to nije tako lako ko vas. Kada vidite da je vrag odnio šalu i da će uskoro krenuti na glavno jelo, usporite ga tako što ćete mu zaigrano reći nešto poput: 'Ovo je toliko dobro da bi to mogla raditi satima!' Zbog ovakvog načina podrške osjećat će se muževno i potaknut ćete ga da vas zadovolji.

Klitoris mu je poprilično nepoznato područje. Svaka žena ima svoj omiljeni način, a on je možda navikao dirati ga onako kako to voli njegova bivša. Ili mu možda nitko nikad nije rekao da mu to baš i ne ide pa misli da je to to. Ako vas zadovoljava oralno, prišapnite mu seksi glasom što biste željeli da vam radi. Ako to čini rukom, nježno stavite svoju ruku preko njegove i navodite ga. Obavezno izbjegavajte fraze poput „Nemoj to raditi tako“ jer to zvuči kao prigovor i osjećat će se kao da je loš ljubavnik.

Tempo mu je potpuno pogrešan. Za mnoge je muškarce ovo najučinkovitiji ritam za postizanje orgazma, a to im je ipak glavni cilj. Možda je pak pod utjecajem pornića jer je to ubrzano prodiranje popularno u filmovima za odrasle. Ako je on gore, zgrabite ga za stražnjicu i rukama pokušajte kontrolirati njegovu brzinu. Neko vrijeme izbjegavajte poze prilikom kojih je prodiranje najdublje, poput doggie stylea. Umjesto toga, noge držite ravno jednu uz drugu i tako ga odvratite od ubrzanja do zečje brzine.

Traje puno kraće nego što biste vi htjeli. Kako njegovo uzbuđenje raste, tako mu je sve teže suzdržavati se. Ima neodoljivu potrebu da što prije stigne do vrhunca. Morate djelovati prije nego što stigne do točke s koje nema povratka. Prebacite se gore tako da vi možete kontrolirati brzinu i dubinu. Sporiji ritam i plitko prodiranje učinit će da traje dulje. I pazite na „blizu sam“ znakove: crvenilo lica, trzanje tijela i ubrzano disanje. Kad primijetite eskalaciju njegova raspoloženja, uzmite kratku pauzu.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo