Kako flertovati ako ste opasno sramežljivi

05/04/2017

Znamo da zvuči teško, ali za početak probajte biti maksimalno opušteni...

Možda flertovanje nije nešto u čemu se možete zamisliti, ali flertovanje je zabavno, i može itekako vrijediti svog uloženog truda. Odigrate li sve onako kako treba, možete čak završiti i u vezi s divnim dečkom. Flertovanje vam može posebno teško pasti ako ste prirodno jako sramežljivi, ali uz ovih par savjeta, shvatit ćete da to zapravo nije ništa strašno.

Smješkajte se! Jednostavno pokazivanje osmijeha može vam otvoriti bezbroj vrata iza kojih se skrivaju najnevjerojatnije mogućnosti. Nemojte se smijati na silu, ali opušteno smješkanje može vam biti samo od koristi. Od osobite koristi može biti suptilni osmijeh direktno upućen njemu koji će ga potaknuti da vam priđe bliže i da započnete razgovor.

Fizički mu se približite! Proučite gdje se točno nalazi onaj koji vam je okupirao pažnju i misli, razgovarajte opušteno s prijateljicom u njegovoj blizini i ponašajte se kao da se ništa osobito ne događa. Jednom kada budete bliže njemu, slobodno govorite malčice glasnije o stvarima koje biste željeli da čuje. To je izvrstan način da upecate njegovu pažnju i da ga zaintrigirate dovoljno da vam odluči prići ako se i vi njemu svidite.

Budite jasni i glasni! Znate kako se kaže da žalimo samo za onim prilikama koje nismo iskoristili? E pa, ako se već nađete u prilici da razgovarate s njim, nemojte ga samo slušati i upijati sve što vam govori. Pokažite i vi njemu što mislite o temi koja je na repertoaru, nemojte se sramiti svog mišljenja niti svojih stavova. Ako su zajednički s njegovima, dobit ćete odmah plus, a ako su vam stavovi dijametralno suprotni, barem nećete gubiti vrijeme na njega. U svakom slučaju, impresionirajte ga razgovorom i nastupom koliko god možete.

 

 

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj