Kako flertati na Tinderu?

04/12/2018

Potrebno je malo više od pokreta udesno da upecate onog pravog...

Započnite razgovor
Samopouzdanje je seksi pa se nemojte sramiti započeti konverzaciju s nekim tko vam se svidio i kome ste se vi svidjeli. “Igra dopisivanja ključna je na Tinderu”, izjavila je Rosette Pambakian, potpredsjednica komunikacija i brendiranja u Tinderu. “Na temelju dopisivanja procjenjujete koliko ste s nekim kompatibilni prije nego što se odlučite na susret.” Izbjegavajte dosadne ulete poput “hej” ili “hello”.

Budite znatiželjni
Pitajte ga što god želite, samo neka to ne bude “Kako si?” jer ćete vjerojatno dobiti najdosadniji odgovor “Ok” na jednako dosadno pitanje. Neka pitanje bude temeljeno na detaljima koje ste mogli doznati iz njegova profila. Tako ćete mu dati do znanja da ste ga proučili. Ili ga pitajte nešto konkretno i simpatično, primjerice što misli o nekoj neobičnoj kombinaciji okusa. Dokle god nemate tipična i dosadna pitanja, na konju ste.

profimedia-0262963832

 

Zadržite dozu tajanstvenosti
Svi želimo simpatijama dati do znanja tko smo i kako izgleda naš život, no znači li to da odmah mora znati sve o vama i, primjerice, povijest vašeg dejtanja? Ne, neki razgovori mogu pričekati.

Počastite ga komplimentom
Ali ne ovim: “Mogla bih naribati sir na tvojim pločicama.” Usredotočite se na komplimente koji se ne odnose na izgled. “Wow, proputovao si toliko zemalja, sigurno si doživio sjajna iskustva.”

Zadirkujte ga
Povremeno zadirkivanje kada nekoga bolje upoznate itekako je dobrodošlo. Slobodno koristite GIF-ove kako biste mu približili ton svoje komunikacije.

Gramatika i pravopis
Ne trebamo objašnjavati, zar ne?

Budite svoji
Nemojte se pretvarati da obožavate kampiranje ako ste urbani tip koji sanja o hotelu s pet zvjezdica jer ćete se na kraju samo razočarati. I zapeti u šatoru bez interneta.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo