Kako da u 2017. budete najbolja cura ikad

03/01/2017

Uvijek postoji mjesto za napredak, bez obzira koliko dugo ste zajedno...

1. Poštujte vrijeme koje je samo njegovo. Bilo da ste zajedno godinama ili novopečeni par, vrijeme koje svatko od vas ima samo za sebe svakako će vam koristiti. Dapače, i za vas i za njega je samo vaše vrijeme jednako važno kao i vrijeme koje provodite zajedno. Ono vam dopušta odmak koji vam koristi da vezu sagledate iz malčice udaljenije perspektive, da se opustite i posvetite sebi, poslu i ljudima koje volite, a koji nisu nužno povezani s njim.

2. Budite samopouzdani. Nema ništa privlačnije od žene koja zrači samopouzdanjem unatoč tome što je svjesna svih svojih nedostatak i mana (a svi ih imamo). Smisao za humor, a posebice šale na vlastiti račun nešto su što će ga oduševiti i dodatno vas povezati, emocionalno i intelektualno. Muškarci obožavaju žene koje će se smijati vlastitim anegdotama i nezgodama, a ne samo slušati njihove.

3. Prestanite njurgati. Smeta li vas što uporno odgađa određene obaveze, recite mu to na lijepi način. Jer ton glasa i izbor riječi koje koristite znače ogromnu razliku i opredijelite li se za pristojan i srdačan pristup, postići ćete puno više nego prigovaranjem i njurganjem koje će u njemu samo dodatno oslabiti želju da nešto doista i učini.

4. Pokažite da ste mu naklonjeni i kada ste u javnosti. Nježan poljubav u obraz ili držanje za ruke dok šetate gradom mnogo će mu značiti. Muškarci žele vezu sa ženom koja je dovoljno sigurna u svoju seksualnost i svoje osjećaje i koja se ne srami pokazati ih bez obzira na okolnosti. Stoga nemojte biti sramežljivi kada je javno pokazivanje osjećaja u pitanju.

5. Sudjelujte s njim u nečemu u čemu uživa. Bilo da je u pitanju košarkaška utakmica, gledanje njegove omiljene serije ili odlazak na paintball. Naravno da sve to može raditi i bez vas, no pridružite li mu se ponekad u njegovim omiljenim aktivnostima to će mu samo dati do znanja da se možete i želite prilagoditi njegovim željama i da vam je stalo do njega.

6. Budite apsolutno iskreni. Možda mislite kako nema ništa loše u sitnim lažima koje ponekad izgovarate kako biste ga poštedjeli patnje, no vjerujte nam da je potpuna iskrenost puno bolji odabir. Jer malo pomalo će vam prijeći u naviku skrivati nešto od njega, a otkrije li nekad da u nekom trenutku niste bili iskreni, a zapravo bez pravog razloga, samo ćete ga dodatno povrijediti.

7. Imajte povjerenja u njega. Nemojte preispitivati svaku njegovu riječ, korak i izlazak, a posebice ako vam doista nije dao nikakvog povoda da budete ljubomorni i sumnjičavi spram njegovih osjećaja i iskrenosti prema vama. Dobri frajeri stvarno postoje, slobodno počnite vjerovati u njih!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo