Kada jaaako želite da bivši opet postane - sadašnji

19/09/2019

Ako vaš prekid nije bio kao iz pakla i ako ste shvatili da ga još uvijek volite, evo što morate znati...

1. Ako ste tek nedavno prekinuli, dajte si vremena shvatiti što želite, oboje. Ako ste prekinuli prije tjedan dana ili manje, ostavite dečka na miru. Ako ćete ga bombardirati porukama ili pozivima, počet će vas izbjegavati. Možete mu se povremeno javiti nekim bezazlenim pitanjem ili pozdravom, samo da zna da još mislite na njega te da vidi koliko ste pažljivi i brižni. Nemojte odmah dogovarati kavu ili susret - vrijeme je za akciju tek kad vam počne redovito odgovarati na poruke ili sam predloži da se nađete.

2. Dobro razmislite zašto ste prekinuli. Volite li ga zaista ili vas tek boli spoznaja da ga više nemate? Možda jednostavno niste tip žene koja može biti sama? Previše ste se svađali i uglavnom niste bili sretni zajedno? Ako je i jedan odgovor pozitivan, bolje je da okrenete novu stranicu u životu i zaboravite ga.

3. Nemojte ga pokušati vratiti samosažaljenjem. Ni u kom slučaju ga nemojte pokušati vratiti plakanjem i beskrajnom patetikom. Pobjeći će od vas jer će misliti da ste jadni. Kad vam se ukaže prilika da komunicirate s njim, razgovarajte opušteno i "normalno" - kao s najboljim frendom. I upamtite: nemojte mu predbacivati da je kriv za prekid veze - zamrzit će vas!

4. Budite ona u koju se zaljubio. Sigurno se zaljubio u vas jer ste ga privukli nekim kvalitetama zbog kojih se osjećao fenomenalno u vašem društvu. Razmislite jeste li se možda promijenili u međuvremenu? Želite li ga nazad, budite djevojka u koju se zaljubio. Dodajte tome i veliku dozu pozitivne energije, veselja i smijeha. Sretno!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj