Kad baš nikako ne možete odoljeti bivšem vaše prijateljice...

23/01/2020

Mi ćemo vam pomoći kako donijeti odluku koja je najbolja za vas...

Pametan? Provjerite! Zabavan? Provjerite! Privlačan? Provjerite! Prijateljičin bivši? Dvaput provjerite!!! U želji da izađete s bivšim svoje prijateljice, vrlo brzo možete se naći na nestabilnom tlu. Moglo bi biti nezgodno za nju ako postanete par, ali s druge strane vi ćete izgubiti, ako je on onaj pravi. Pokazat ćemo vam kako donijeti odluku, najbolju za vas i vaše prijateljstvo...

Budite oprezni

U redu, jednostavno vam se sviđa prijateljičin bivši i to je tako. Ali, ako se kod vas javljaju istinski osjećaji prema njemu, želite s njim razviti vezu, to je vrijeme da barem sekundu ili dvije razmislite glavom, a ne srcem. Prijateljice se često mogu osjećati izdanima, ako završite s njihovim bivšima. Također, one mogu biti zabrinute oko toga, hoće li vam on reći neke njihove privatne tajne, a jednostavno o može biti i obrambeni stav. Budite sigurni da na popisu ima više razloga za, nego protiv, prije donošenja bilo kakvih naglih poteza.

Razgovarajte s njom

Izlaziti s prijateljičinim bivšim, njoj iza leđa, jer ne želite povrijediti njezine osjećaje, upravo je ono što u takvoj situaciji ne biste smjeli učiniti, jer ćete na taj način uništiti prijateljstvo. Uostalom, vi ste joj dužni to reći. Razgovarajte s njom o tom i nastojte saznati kako se ona osjeća oko toga i ima li kakvih pitanja i sumnji. Nikad se ne zna, ona vam može reći, da je to njoj potpuno u redu, a s druge strane može skrivati činjenicu kako ona u svojoj glavi ipak nije završila s njim.

Poštujte njezine osjećaje

Kad razgovarate sa svojom prijateljicom o tome, moguće je da će ona dignuti cijelu paniku oko novonastalog scenarija. Ona bi mogla biti ljubomorna, ali to također može biti i zbog iskrene brige za vas. Ona vjerojatno svog bivšeg poznaje bolje od vas i može vam iznijeti dobre razloge zašto odustati od njega. Ako još uvijek njezinog bivšeg ne možete izbiti iz glave, vrijeme je da dobro razmislite što stvarno želite. Razmislite ima li taj odnos budućnost i vrijedi li zbog njega izgubiti najbolju prijateljicu. Vjerujte da je posljednja stvar na svijetu koju želite, da izgubite najbolju prijateljicu zbog romantike, koja će nestati za dva tjedna.

Vaš izbor

Ako se vaš prijateljica kune da nema ništa protiv, i da vas podupire, onda ste dobili zeleno svjetlo. Samo pazite kad frjaera dovodite na zajednička okupljanja i kad o njemu razgovarate s prijateljicama. Zapamtite, neće svi biti zadovoljni s vašim izborom, čak i ako vaša prijateljica jest. U svakom slučaju budite se spremni nositi sa svojom odlukom i reakcijama ostalih.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj