Jeste li ikada naučili biti sami?

25/07/2019

Kad god pomislite 'sama sam jer još nisam upoznala pravog', promijenite to u 'sama sam jer još ne želim upoznati pravog'...

Neke žene u stvari nikada nisu singl. Svoju situaciju razmatraju kao između veza. Sljedeći put kada počnete razmatrati trošenje vremena na "Gospodina ne baš idealnog", ojačajte svoju odluku ovim taktikama!

1. Sjetite se da je bolje biti kvalitetno sam nego s pogrešnom osobom. Sljedeći put kada se u vašem životu pojavi muškarac koji nije vrijedan truda sjetite se da dečki poput njega samo popunjavaju prostor. Oni su poput haljina u vašem ormaru koje ste kupili u panici prije nekog partyja jer niste imali što za obući - one su totalni promašaj.

2. Naučite biti samostalni i ne oslanjati se na druge! Prestanite razmišljati o sebi kao nepotpunoj polovici kada ste bez muškarca i napravite tzv. mušku kutiju. Sve fotografije bivših spremite u kutiju, a onda je stavite nekamo gdje do nje nećete moći lako doći. Tavan je dobro mjesto. Kada vas uhvati kriza i budete se osjećali ranjivima, nećete moći razmišljati gledajući ih i misliti kako vam nedostaju.

3. Pretvorite svaki vikend u dane iz snova. Ne dozvolite da vam subota i nedjelja budu najusamljeniji dani u tjednu. Ako baš trebate, spavajte malo dulje, ali umor hrani blues raspoloženje. Organizirajte ručak s prijateljima. Dobra solo aktivnost je i odlazak u kino, pogotovo ako gledate komediju koja će vas nasmijati i zbog koje će vaše tijelo povećati proizvodnju hormona koji će vas razdrmati.

4. Nabildajte samopouzdanje. Zadovoljiti se s frajerom za kojim niste ludi potkopava vaše samopouzdanje jer mislite da ne možete bolje. Nosite gumicu na ruci, rastegnite je i pecnite se svaki put kada ste slabi. Taj čin kao podsvjesni alat pomaže da se riješimo negativnih modela ponašanja. Ili stisnite brzo premotavanje unaprijed - zamislite da se udajete za njega, to će vam biti instant šok terapija!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo