Jedna stvar koja je u krevetu apsolutno nedopustiva!

17/01/2020

A tu pogrešku čine čak dvije od tri žene...

Istraživanje je pokazalo da žene vrlo često čak i prekidaju seks kako bi pogledale ima li novosti na njihovom smartphoneu. Možda je ženama sve teže zadovoljiti frajere čija očekivanja rastu, 62 posto žena priznalo je da prekidaju seks kako bi se javile na poziv, pročitale i odgovorile na sms, e - mail ili provjeravaju novosti na facebooku.

Istraživanje je provedeno među ženama starijim od 18 godina u Velikoj Britaniji, a one su sve korisnice smartphonea i u vezi su najmanje godinu dana.

Takvo ponašanje nije samo bezobrazno, već je odraz seksualne nezainteresiranosti, ravnodušnosti i nedostatka strasti. Ako vam frajer tokom seksa radi nešto što vam ne odgovara, normalno je da ćete gubiti želju za seksom i da će uzbuđenje splasnuti. Stoga, razgovarajte s njim o vašim željama tokom seksa i riješit ćete sve poteškoće.

Istraživanje provedeno na portalu Confused.com pokazalo je da čak 51 posto ljudi koristi svoj mobitel dok su u društvu prijatelja, a njih 20 posto ga čak koristi na toaletu. Izazivaju li to naši mobiteli ovisnost?

U anketi provedenoj na 4000 žena, rezultati su pokazali da bi se njih 57 posto radije koristile svojim mobitelom, nego imale dobar seks.

Ovi rezultati su stvarno razlog za brigu, zato razgovarajte sa svojim frajerom i u seks uvedite različite novitete kako biste spriječili monotoniju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj