Je li vašoj potrazi za srodnom dušom napokon došao kraj?

30/08/2019

Ovi znakovi poprilično su čvrsta potvrda da je!

Kada niste pored njega, užasno vam nedostaje. 'Nedostaješ mi' u vašem slučaju nije nešto što samo kažete jer se očekuje da to kažete. Doživjeli ste da ste bili razdvojeni nekoliko dana ili tjedana i to je nešto što nemate potrebu niti želju ponoviti jer su to bili najbezvezniji dani u vašem životu. Znate da ne želite život bez njega!

Nije vas sram pred njim pokazati bilo koju emociju. On nije osoba koja vas kada se rasplačete čudno gleda i osuđuje pitajući se koji vam je vrag, on je osoba koja vas u takvim trenucima zagrli, poljubi i kaže vam da će sve biti u redu i da je on uvijek tu za vas. Na sve se načine trudi utješiti vas, jer kada ste vi tužni i njegovo je raspoloženje daleko od dobroga.

Obožava vas baš takvu kakva jeste. Dapače, one je siguran da vas voli baš takvu kakva jeste i da ne bi promijenio ništa na vama, čak ni kada bi bio u mogućnosti. Iskreno, pomalo vas to i čudi jer ste svjesni i sami koliko ste ponekad nepodnošljivi i naporni. Ali očito samo sami sebe, a njemu nimalo.

Uz njega se osjećate najsigurnije na svijetu. On vas nikada nije doveu u situaciju da ste se morali zapitati voli li vas i što točno osjeća prema vama. Njegovo ponašanje prema vama jasno vam daje do znanja da vas voli, poštuje i cijeni. Čak i kada imate nesuglasica, ne sumnjate u njegove osjećaje.

On gotovo nikad ne kaže pogrešne stvari. Svi smo ponekad bili u poziciji gdje nas je on užasno razočarao, povrijedio ili nečime razljutio. No kada je on u pitanju, takve su stvari tolika rijetkost da ih se gotovo uopće ne sjećate. On uvijek kao da zna što želite i trebate čuti i maksimalno se trudi da se uvijek osjećate dobro.

Veselite se njegovom uspjehu jednako kao i vlastitom, a isto vrijedi i za njega. Nikada nije uzrujan ili ljubomoran zbog vaših postignuća, dapače, on je vaš najveći obožavatelj i vaša najveća podrška i nikada vam neće pokvariti raspoloženje kada je svjestan da ste super uzbuđeni zbog nečega. Vjerojatno će se pojaviti s bocom šampanjca. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj