Je li predvidljivi seks hot or not?

31/05/2019

Jeste li znali da 80% udanih žena svoj seksualni život opisuje kao predvidljiv? Znate li koliko ih misli da je to ok?

Nedavno provedena istraživanja su pokazala da čak četiri od pet ispitanih udanih žena kažu da je njihov seksualni život predvidljiv, ali 58 posto njih smatra da to uopće nije loše jer su iznimno zadovoljne onim što im partneri pružaju. Tri četvrtine ispitanica kažu da se seksaju uvijek na predvidljivim mjestima, 50 posto da gužva u spavaćoj sobi nastaje uvijek u isto vrijeme dana, a da se poze ne mijenjaju kaže njih 65 posto.

Trećina ispitanih žena tvrdi da jednako često inicira seks kao i njihovi partneri, polovica ih koristi novu tehnologiju moderne kanale komunikacije za zavođenje supruga, ali većina će radije odabrati seks sa suprugom nego boravak na fejsu. No, u isto vrijeme polovica ispitanih žena priznaje da tijekom seksa sa svojim suprugom maštaju o nekom drugom muškarcu.

Obično je riječ o staroj ljubavi. Iako je samo jedna od deset žena prevarila muža, s time da je prevara češća ako je brak dulji od 21 godine. S vremenom mašta blijedi pa više ne mogu prizvati u sjećanje neku strast iz prošlosti, a što je najčešće razlog posezanja za novom avanturom. Brojke koje je izbacilo ovo istraživanje govore baš tome u prilog.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo