Je li on vječiti lovac ili lovina oko koje se vrijedi potruditi?

18/04/2019

Muškarci koji vole osvajanja osobito su vješti potruditi se da se osjećate posebno i gotovo povjerujete da ste vi ona koja ga može promijeniti...

Posebno je uzbuđenje privući pažnju dečka kojeg svi žele, a ne mogu imati. Ali što ako ga je zapravo vaš prvotni nedostatak interesa zainteresirao? Prije nego što počnete zamišljati zajedničku budućnost, ako ima povijest kratkih i turbulentnih veza, bilo bi pametno razmotriti želi li vas samo zbog činjenice što misli da vas ne može imati.

Muškarci koji vole osvajanja osobito su vješti potruditi se da se osjećate posebno i gotovo povjerujete da ste vi ona koja ga može promijeniti. To je razlog zašto im je tako teško odoljeti, ali upravo to biste i trebali. Ovakvi tipovi muškaraca kojima su djevojke samo seksualni objekt su poprilično narcisoidni i jednom kad dobiju ono što žele, brzo se prebace na idući izazov. Za njih je uzbuđenje izazov, a ne veza. 

Teško je prepoznati takve muškarce jer su uglavnom šarmantni i jako uvjerljivi. A ako nisu dovoljno samosvjesni, može se dogoditi da su zaista uvjereni da su upoznali onu pravu, da bi im dvije sekunde kasnije dosadila.

via GIPHY

Nemojte se bojati postaviti mu osobna pitanja pa čak i o njegovoj prošlosti. Ako završi razgovor bez da odgovori na pitanja, možda imate problem.Nemojte čekati šest mjeseci isključivo seksualne veze s njim da biste shvatili o kakvom se tipu radi i onda provesti još nekoliko mjeseci pokušavajući se izvući iz tog odnosa.

Promatrajte njegovo ponašanje. Radi li ono što govori ili uvijek u zadnji tren otkaže dogovor? Ako uvijek mora biti u pokretu i živi nomadskim životom, to bi mogao biti znak da mu sve brzo dosadi. 

Upoznajte njegove frendove. Većina muškaraca koji se boje obaveza nisu skloni tome da vas upoznaju sa svojim frendovima. Ako se nađete u njegovom društvu, promatrajte kako se ponašaju prema vama. Žele li vas stvarno upoznati ili se ponašaju kao da ste samo jedna od mnogih djevojaka. To je isto jedan od znakova.

via GIPHY

Nemojte zanemariti glasine. Ne biste smjeli ignorirati loše priče ili upozorenja. Čak i ako mislite da su ljudi samo ljubomorni, može biti da su iskreno zabrinuti za vas, bez obzira što vaš dečko kaže. Razmotrite sve s oprezom, i dobro i loše.

Ne žurite. Najučinkovitiji način otkrivanja namjere ovakvih tipova – a bez ugroze potencijalne veze – je da ne brzate. Nemojte uskočiti odmah u krevet, bez da se potrudio osvojiti vas. Budite izravni i recite mu da ga prvo želite dobro upoznati da vidite odgovarate li si. Ako je dobar dečko, svidjet će mu se činjenica da ste oprezni s muškarcima. Ako je ženskar, doživjet će vas kao prekompliciranu i produžit će dalje.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo