Imate li stvarno razloga truditi se oko njega?

26/05/2017

Na prvu nanjušite frajera koji baš i ne zaslužuje vaše vrijeme i društvo...

1. On je onaj tip frajera koji se s vama druži isključivo onda kada njemu to odgovara. Kada vas pozove na dejt, ponaša se kao da mu život o tome ovisi, ali kada vi pozovete njega, redovito je prezaposlen i ne stiže ništa, ili je zauzet obiteljskim obavezama. Ili je toliko drzak da se čak ne potrudi ni ponuditi vam suvislo opravdanje.

2. Nije mu važan nitko osim njega samoga – ima svoje planove i uvijek će svoje interese staviti na prvo mjesto. Sviđate se vi njemu, inače vas ne bi pozivao van. Ali znate što mu se još više sviđa? On. Baš zato želi biti s vama samo kada mu je to zgodno (a možda i zato što se usporedo viđa s drugim ženama). A ono što vi trebate znati jest je li on uopće spreman staviti vas u prvi plan.

3. Ako se možete nositi s tim da izlazite s tipom samo kada njemu to odgovara, onda ga počnite gledati kao nekoga s kim se samo zabavljate (imate neobavezan seks). Ako pak tražite ravnopravnog part­nera s kojim biste bili u vezi, nogirajte ga i budite otvoreni za nove opcije. Pritom naravno mislimo da one frajere koji će vas tretirati baš onako kao što zaslužujete.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo