Imate li kućnog ljubimca, imat ćete više sreće u ljubavi!

26/02/2020

Čini se kako se većini ljudi jako sviđa kad u profilu svoje simpatije pročitaju da ima kućnog ljubimca. Pogotovo ako je riječ o psu...

Zmije, tarantule, iguane i slične životinje bez ili s previše nogu, navedene kao kućni ljubimci u profilu na dejting portalu, neće motivirati nekog da vam predloži dejt, ali spomenete li zato svog Rexa, Pahuljicu ili koje god ime da ste nadjenuli svom lajavom četveronožnom mezimcu, možete očekivati pun inbox poruka. Ili barem tako tvrdi istraživanje koje je proveo eHarmony!

Djevojke koje se prijave na taj popularni dejting portal i u podacima o sebi navedu kako su vlasnice psa, imaju čak 15 posto više šansi da pronađu udvarača od onih koje ga nemaju, dok dečki s čupavcem u kući imaju čak 35 posto više šansi za ljubavni uspjeh. "Psi su oduvijek bili odlična tema za započeti razgovor ili nekome prići", objasnila je Melanie Schilling, dejting ekspertica s navedenog portala.

Pretpostavlja se da osoba koja je uzela životinju i brine o njoj posjeduje svima privlačne kvalitete poput odgovornosti i empatije, topla je i emotivna, a ujedno voli i boravke u prirodi, jer psa se mora izvoditi u šetnje", dodaje Schilling. Osim toga, ima li lakšeg načina da započnete razgovor i predložite viđanje od nečeg duhovitog u stilu: "Bok, i ja imam psa, javi se ako si za zajedničku šetnju da ih upoznamo. Ako i ne klinkemo mi, možda kliknu njih dvoje".

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj