I frajerima je stalo do vašeg mišljenja

10/05/2019

Baš zato smo istražili što bi voljeli da znate o njima...

1. I mi smo ponekad nesigurni. Nemojte misliti da smo mi uvijek čvrsti poput stijena, iako ćemo uvijek nastojati takvima djelovati. Udijelite i vi nama poneki kompliment i pohvalite nas kada to zaslužimo.

2. Nisu samo žene romantične. Nemamo ništa protiv maženja, poljubaca, romantičnih izlazaka ili opuštajućeg seksa uz svijeće i bocu vina. Samo zato što smo često inertni po ovom pitanju ili što nam fali mašte, ne znači da to ne volimo.

3. Želimo da razgovarate s nama. Ako vas nešto muči, nemojte nas častiti tretmanima tihe mise, radije sjednite i otvoreno recite što vam je na umu. Razgovor je zdrav, a osim toga, mi definitivno nemamo sposobnost komuniciranja telepatijom.

via GIPHY

4. Budite šefica u krevetu. Ne moramo uvijek mi biti ti koji nešto iniciraju. Dapače! Slobodno preuzmite kormilo, to nam se itekako sviđa!

5. Ne želimo vezu poput sijamskih blizanaca. I nemojte nas krivo shvatiti. Volimo mi vrijeme provedeno s vama, ali volimo i vrijeme koje je samo naše.

6. Nama vrijeme brže prolazi. Doslovno! Čak je i Einstein to pokušao dokazati svojom teorijom relativnosti. Stoga nemojte odmah dizati frku ako kasnimo s nečim (odgovaranjem na poruku, popravcima po kući ili s volim te). Nije da nama nije stalo, samo nam vrijeme drugačije prolazi.

via GIPHY

7. Manje je više, barem kada su odjeća i šminka u pitanju. Vrijeme koje provodite perlitajući se do savršenstva, radije provedite s nama. Volimo mi i kada ste sređene, ali još ste nam draže kada ste prirodne. Svakako držite do sebe, samo nemojte u tome pretjerivati!

8. Šopingiranje je doista gnjavaža. U kupnju radije povedite prijateljicu ili gay prijatelja, a nama se pridružite u nekim zabavnijim stvarima. Bilo što ćemo s vama radije raditi nego lutati po dućanima.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo