Frajeri u uniformama? Yasss, please!

17/07/2019

Neoboriva je činjenica da svaki zgodan muškarac izgleda još privlačnije u uniformi...

Što je to što jednog frajera čini privlačnim? Zanimanje muškarca je vrlo bitna stavka, o izgledu da i ne govorimo. Koliko god mi žene težile samostalnosti i inzistirale na vlastitoj snazi, u jednom malom kutku naših bića još čuči želja da upoznamo jakog frajera na kojeg ćemo se moći osloniti u teškim situacijama, našeg princa koji sve zna i sve može i uz kojeg ćemo se osjećati zaštićeno i sigurno.

Upravo su muškarci u uniformama sinonim za nekoga tko ima tu snagu, a živa je istina da zgodan muškarac izgleda još privlačnije u uniformi. Jednostavno im stoje odlično. Policajac, vojnik, časnik, vatrogasac ili pilot, potpuno je svejedno, uniforma ih čini privlačnijima, a ta privlačnost ih uvlači u ženske seksi fantazije. Evo zbog čega su uniformirani frajeri toliko neodoljivi!

  • Muškarac u uniformi ulijeva sigurnost i zrači pouzdanošću, što je apsolutno seksi.
  • Kako muškarci u uniformama znaju sve o dužnostima i odgovornosti, za pretpostaviti je da će takav čovjek na vrijeme i bez pogovora iznijeti smeće. Barem u teoriji.
  • Čovjek u uniformi je netko tko će znati spasiti ženu. On je moderna zamjena za viteza u sjajnom oklopu koji izbavlja djevu iz nevolje.
  • Muškarac u uniformi zna se brinuti za sebe, a malo koja žena želi dečku glumiti majku.
  • Oni se znaju urediti, oprati, obrijati i odjenuti. Nije da ostatak muškog svijeta to ne zna, ali konačni rezultat je nekako drugačiji, a i ovim prvima je to dio svakodnevne rutine.
  • Uniforma ističe najbolje od muške figure.
  • Oficir je uvijek džentlmen. Njihove manire su besprijekorne. Čitaj: apsolutno neodoljivo!
Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo