Frajer koji uvijek govori 'mi' umjesto 'ja' je frajer koji vas želi zauvijek kraj sebe!

14/02/2020

Mogu vam se činiti kao sitnice, ali ovo su stvari kojima vam pokazuje koliko ozbiljno shvaća vas i vašu vezu...

1. Prije nego bilo što isplanira, obavezno se konzultira s vama. I traži vaše mišljenje. Iako se možda vidite samo vikendom, nikada neće unaprijed dogovoriti ništa bez da provjeri odgovara li vam ono što je imao na umu. Jer su mu bitni vaši prioriteti, i obaveze, i vi.

2. Teško podnosi razdvojenost. I nije mu baš drago kada vas ne vidi i ne čuje cijeli dan. 'Kako si provela dan?' njemu nije samo tipični ulet u dopisivanje, već ga doista zanima sve što se događa u vašem životu.

3. 'Mi' umjesto 'ja'. Frajer koji vas percipira doslovno kao svoju polovicu i čiji se planovi redovito odnose i na vas definitvno nije neki muljator koji vam se samo želi uvući u krevet. Ovaj frajer misli ozbiljno!

4. Vodi vas na sva njemu omiljena mjesta. Iako biste vi možda radije posjećivali vama omiljene klubove, kafiće, parkove, to što vas odvodi na njemu omiljena mjesta zapravo je velika stvar. Time vas doslovno pušta u svoj svijet, a što znači da vas baš tamo i želi! Još dugo vremena...

5. Nastoji uživati u svemu što vas raduje. Vozi se s vama na vrtuljku iako mu je nakon toga pomalo mučno; gleda s vama romantične komedije iako mu je to najomraženiji žanr; ukratko, spreman je uvijek biti uz vas čineći sve što vas čini sretnom.

6. Nije mu problem prenoćiti kod vas. Dapače, vrlo rado ostaje vikendom i svakim drugim danom kada ima priliku. I njegove stvari su posvuda po vašoj sobi. Što je dobro jer samo pokazuje da mu nije u interesu nakon seksa zbrisati glavom bez obzira.

7. Njegovi vas prijatelji vole. I sve ih imate na Facebooku. Što je još jedan pokazatelj koliko vam vjeruje i koliko želi da budete dio njegovog svijeta. Da ne misli ozbiljno, vjerojatno ne biste znali ni nabrojati njegove frendove.

8. Brine o vama kada ste bolesni. I nije mu problem maziti vas, umivati, paziti, mjeriti vam temperaturu, skuhati vam čaj ili juhicu, otići po lijekove. Jer je on najsretniji kad je uz vas i kad može pomoći da se vi osjećate bolje.

9. Ima strpljenja za sve. Pa čak i za podnašanje užasno sporog tijeka razvijanja veze koji vama odgovara. Jer on zna da ste upravo vi ono što želi i spreman je čekati vas koliko god je potrebno. On vjeruje da će mu se to jednog dana isplatiti i da je vrijedno svog truda i muke.

10. Ne izbjegava vama drage ljude. Dapače, super se slaže i s vašim prijateljicama, i prijateljima, i obitelji. Iako mu možda netko od njih i nije najsimpatičnija osoba na svijetu, ne želi nikakve sukobe i razmirice s osobama koje su vama izuzetno važne. Kako bi Ameri rekli, 'he's a keeper!'.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj