Evo tko najlakše pada na razne frajere

06/11/2018

Neke žene nikako da nađu jednog jedinog frajera koji je vrijedan toga da ga vide još koji put, neke druge pak u svakom pronalaze milijun razloga da ga nastave viđati...

1. Imate li bujnu maštu, laka ste meta zavodnika jer ćete povjerovati u svaku priču koju vam servira. Pričat će vam o zajedničkoj budućnosti, a vama će sva njegova obećanja izgledati itekako stvarno. 

2. Za neke je žene seks jedini način na koji mogu dobiti osjećaj ljubavi. Iskusni zavodnici razvili su šesto čulo za takve slučajeve. Kraj priče je razočaravajući, naravno, za ženu, jer se kroz seks veže emotivno. Rješenje problema je vrlo lako. Odgađajte seks jer to je najmoćnije oružje protiv takvih muškaraca.

via GIPHY

3. Imate stalnu potrebu i želju ugađati drugima. U društvu muškarca osjećate se izvrsno jer možete brinuti o njegovim potrebama. Time dobivate njegovu naklonost, i to je jedini način da se osjećate voljeno.

4. Depresivni ste cijelo vrijeme i taj frajer koji vam pruža toliko pažnje postaje vaš spasitelj. Kada on da petama vjetra, a to je toliko brzo da se ne stignete niti okrenuti, eto vam još jednog razloga za depresiju.

5. Niste zadovoljni svojim životom i tražite izlaz iz stvarnosti koja vas guši. Kada vas netko obaspe lijepim riječima i odnosi se prema vama sa stilom, bačeni ste u orbitu. Avanturistima ste laka meta. Najgore je što se sve to čini još strašnije kada se ponovno vratite u stvarnost.

via GIPHY

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo