Evo kako ćete si povećati šanse za dejt

08/07/2018

Slušajte ga kad priča, flertujte sve u šesnaest, ne pričajte previše o sebi, pažljivo birajte teme za razgovor, trudite se s njim provesti što više vremena i neka se osjeća ugodno u vašem društvu, osjećajte se ugodno u vlastitoj koži – volite sebe...

Nikako nemojte dozvoliti zajedničkim prijateljima da se upletu. Ako netko i zna da vam se sviđa, neka radije drži jezik za zubima nego da pita direktno: "Čuj ti se njoj jako sviđaš, sviđa li se ona tebi?" To je djetinjasto i odbija. Slušajte ga kad priča, flertujte sve u šesnaest, ne pričajte previše o sebi, pažljivo birajte teme za razgovor, trudite se s njim provesti što više vremena i neka se osjeća ugodno u vašem društvu, osjećajte se ugodno u vlastitoj koži – volite sebe. Kada se sve zajedno zbroji, nema šanse da se taj dejt ne dogodi.

1. Odjenite se u svom stilu, a ne onako kako mislite da se njemu sviđa. I pritom istaknite svoje najžešće tjelesne atribute.

2. Budite svoji u svakom smislu. Nemojte glumiti da imate slične interese poput njega i na vrat na nos kupovati dres njegova omiljenog nogometnog kluba i uvježbavati navijačke pjesme da biste ga na sljedećoj tekmi impresionirali. Teško je fejkati zainteresiranost na duge staze, otkrit će vas brzo.

3. Gledajte mu u oči i smiješite se. Tim ćete mu potezom više od bilo čega dati do znanja da vam se sviđa i da želite s njim na dejt... i još kojekuda.

4. Šaljite kristalno čiste signale. Dajte mu do znanja da s njim želite izaći van. Naravno, ne morate mu pritom javno izjaviti ljubav ili nešto slično.

5. Pronađite suptilan način da mu pokažete da ste singl. Neobavezno čavrljanje s nekoliko pravih pitanja dobro upakiranih u druge teme najbolja je opcija.

6. Ako vam se stvarno već dulje jako sviđa, a dečko nikako da skuži poruku kojom mu doslovno mašete pred nosom, preuzmite inicijativu i pozovite ga van.

7. Stvorite situaciju koja će mu pružiti mirnije okruženje i potaknuti ga da napokon izvali taj poziv preko usta. Ako ste obično okruženi zajedničkim prijateljima, potrudite se da u nekom trenutku ostanete sami. Sve izvedite tako da ne otkrije vaše namjere.

8. Saznajte koji su mu interesi i informirajte se na tu temu da biste mogli s njime i o tome razgovarati. Kao što smo već naglasili, nemojte glumiti da vam se sviđaju stvari koje voli pa čak je dobro pokazati da uopće ne volite nešto s njegove liste interesa.

9. Zaigrano se "posvađajte" s njim na tu temu držeći se svojih stavova zbog kojih ne volite npr. videoigrice, paintball ili nešto slično. Pokažite mu svoju zabavnu stranu i smisao za humor. To će ga opustiti i povećati šanse da tako opušten uputi pravi poziv.

10. Pazite da se ne zapletete u mrežu prijateljstva. Budite frendli, ali dovoljno ženstveni da ne biste završili u klubu njegovih najboljih prijatelja. U tom slučaju možete s njegove strane dobiti samo poziv na ribolov bez apsolutno ikakvih primisli.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo