Egzotična poza koja će vaš odnos dovesti na novu razinu

13/06/2018

Misionarska, doggy, 69 i slične poze u seksu već su vam (odavno) dosadile? Ova će definitivno unijeti novu strast u vaš odnos

Volite li stalno otkrivati novo i smišljati nove izazove ispod plahti, vrijeme je da upoznate - kinesku devetku! Ove posebno vrijedi za sve one koji su se ulijenili i ne idu dalje od misionarske poze, tu i tamo doggy, a bome jako rijetko poze 69. ;-)

Kineska devetka sastoji se od serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumijeva penetraciju penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači sve do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina. 

Prvi način 
Muškarac penisom radi krug od devet plitkih i jedne duboke penetracije. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a potrebno je barem pet serija da žena osjeti posebno zadovoljstvo i doživi eksplozivni orgazam. 

Drugi način 
Sastoji se od devet plitkih i jedne duboke penetracije, nakon čega nastavljate serije na sljedeći način: 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Čak i ako niste matematički genij, ponovite li ovaj sistem pet do šest puta, ona će o vama misliti da ste matematiku - izumili!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo