Djevojke, pažljivo čitajte: Glavni razlozi zašto će vas ostaviti

26/10/2015

Nije u pitanju manjak strasti, druga djevojka, manjak seksa ili fizički izgled. Dečki su objasnili da će se odlučiti na prekid ako se sljedećih 8 stvari provlače kroz vašu vezu.

Ne slušate i ne razumijete

Iako je opće poznata činjenica da žene više pričaju od muškaraca, to ne znači da oni ne vole i ne znaju razgovarati. Ako nešto žele reći očekuju da ćete ih pažljivo saslušati i dati neki komentar. Zamislite situaciju u kojoj samo jedna strana priča, uvijek je u pravu dok druga dobiva malo prostora za razgovor i razumijevanje. Jedan od glavnih razloga za prekid je za muškarce upravo nemogućnost komunikacije sa svojom ljepšom polovicom.


Slušate previše svoje BFF

Naravno da obožavate svoje prijateljice i da želite čuti njihovo mišljenje, međutim to ne znači da su uvijek u pravu i da treba slijepo slušati njihove savjete. To je upravo ono što i muškarci zamjeraju svojim boljim polovicama. Previše miješanja sa strane i rečenice poput: "Sara je bila u pravu kada je rekla..." može biti pogubno za vezu.


Nedostatak privatnosti

Biti u vezi ne znači biti izoliran od svega i posvetiti se 100% samo partneru! Dečki zaista to i ne traže od svojih polovica. Oni ne žele ići na sva ženska mjesta, kao što ne žele da vi budete uključeni u sve njegove momačke aktivnosti. Ako osjete da su izgubili dio svoje privatnosti, identitet, svoj nekadašnji život koji su obožavali, ne postoji drugi način osim da vam kažu "Gotovo je".


Previše ste neovisne

Možda će djelovati kao da je izgovorio neki alfa mužjak, ali dečki zaista ne vole znati ili osjetiti da su njihove ljepše polovice potpuno neovisne. Dečki ipak vole da se osjete kao zaštitnici i da su potrebni svojim djevojkama. Odlično je biti neovisna, pametna djevojka koja može većinu stvari sama, ali ostavite i malo prostora svom muškarcu da pokaže svoje muške sposobnosti.


Previše ste ovisne

Možda su u ovoj situaciji muškarci neodlučni poput djevojaka jer ne znaju da li žele neovisnu ili krhku damu, ali evo o čemu je riječ. Biti potpuno neovisna djevojka koja ostavlja dojam da joj nitko nije potreban, potpuno će odbiti muški svijet, ali također će i djevojka koja ne može živjeti bez jače polovice. Napravite balans, ne pretjerujte u krajnostima. Budite djevojka koja financijski ne ovisi od svog muškarca, ali kojoj je potrebna sva muška ljubav, pažnja, zaštita i pomoć.


Manjak lijepih i nježnih rečenica

Ako se vaša komunikacija svodi na kritiziranje svog muškarca, prebacivanje, optužbe, a nježnost i slatke riječi su postale izuzetno rijetke, ne treba se čuditi ako kaže da želi prekid veze.


Faktor "ex"

Bilo kakvo komentiranje, prisjećanje ili žal za bivšim je poguban za vezu i tu ne treba ništa više komentirati. Još je gora situacija ako se čujete s bivšim, a sadašnji je upoznat s tom situacijom.

Bivši ostaje u prošlosti gdje mu je mjesto i ne pokušavajte ga vratiti u sadašnjost ako ne želite dobiti poruku "Prekidamo".


Ne slažete se s njegovim društvom

Ako želite da veza uspije morate bar poštovati, ako baš ne volite njegove prijatelje. Ako ostavite situaciju da bira između vas i prijatelja i stalno mu prebacujete za njih, budite sigurni da vaša veza neće imati happy end.

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo