Daleko od klika, daleko od srca

20/04/2017

Zaboraviti bivšu ljubav ili simpatiju nije nimalo lako kada je uvid u njegov život tek jedan klik daleko...

Ako proguglate 'kako preboljeti prekid', sigurni smo da ćete naići na milijune raznih savjeta, metoda, iskustava i preporuka; od proslavljenih knjiga samopomoći do online dejtanja i upoznavanja novog frajera. No ako je vjerovati rezultatima nedavno provedene studije, upravo vas vrijeme koje provodite online sprječava da prebolite bivšu ljubav.

Naime, nedavno provedena studija je pokazala kako one osobe koje i dalje prate bivše ljubavi putem Facebooka i ostalih društvenih mreža puno teže i nakon puno više vremena prebolijevaju vezu od onih koji bivše ljubavi jednostavno uklone s friend liste, a time i dobrim dijelom iz svojih života.

Njuškanje po Facebooku povezuje se i naviranjem negativnih osjećaja, rastom seksualne želje te povećanom žudnjom za bivšom ljubavi, a što će vam, naravno, sve zajedno itekako otežati prebolijevanje veze. A budući da je otprije poznato te po zakonima logike jasno da nalijetanje na bivšu ljubav u stvarnom životu rezultira jednakim problemima prebolijevanja prekida, naša preporuka je da za početak stisnete 'unfriend', a zatim zapalite na odmor te se upustite što dalje od očiju bivšega. Daleko od očiju, daleko od srca!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo