Bivši vam se vraća u snove? Relax, to je skroz normalno!

14/05/2019

8% naših snova je poveznao sa seksom. Oni mogu biti savršeni, senzualni, oduševljavajući, ali mogu biti i nastrani i jezivi...

Seks s kolegom s posla. Uvijek je zabavno doći na posao kada ste noć prije ludovali i svašta radili s kolegom koji sjedi preko puta vas. Ako otrpije niste zaljubljeni u njega, ovaj san može značiti da biste trebali surađivati, naučiti ili tražiti savjet od tog kolege kako biste mogli napredovati. Iako, san u kojem sanjate seks s kolegom s posla svakako će vam pomoći da mu posvetite više pažnje.

U klinču sa šefom. Ovaj je definitivno jedan od najuzbudljivijh, ali i jedan od najneugodnijih za vas sljedeće jutro u uredu. Tumači seksi snova najčešće ne pridaju toliko pažnju osobi s kojom se seksate već onome što ta osoba predstavlja. U ovom slučaju, vaš šef simbol je za preuzimanje inicijative u nekim segmentima vašeg života. Uzmite stvari u svoje ruke.

Orgije. Kada sanjate orgije to ima vrlo jednostavno značenje. Orgije predstvaljaju požudu, strast, napaljenost i potrebu za seksom. Iako, drugo tumačenje ovog sna može značiti da ste izgubljeni u životu i da morate posvetiti pažnju gdje trošite svoje vrijeme i energiju i postaviti si prioritete u životu, dakako, na vaše zadovoljstvo.

Seksi afera s drugim frajerom. San u kojem se spetljate s nepoznatim frajerom koji nije vaš dečko, muž ili partner ukazuje na neke probleme u odnosu s vašim muškarcem. Krivnja koju osjećate nakon ovog sna (ipak ste se upravo probudili iz sna u kojem ste uživali u seksu s totalno drugim frajerom) simbol je za nešto što vam odvlači pažnju od vašeg muškarca. Nešto drugo vam je zanimljivije i ne možete se potpuno posvetiti svom frajeru. Duboko u sebi, vjerojatno i sami znate da nešto između vas i vašeg partnera nije u redu i vrijeme je da to riješite.

Seks s osobom istog spola. Iako ovakav san može biti pomalo zbunjujuć, nema mjesta panici. Ako sanajte seks s curom i u tome uživate, nemojte paničariti. Ovakav san naglašava vaše samopouzdanje i prihvaćanje same sebe. Dakle, ako sanjate seks s curom, zapravo pokazujete ljubav samoj sebi.

Seks s bivšim. Ovaj san je zabavan. Iako ste mislili da je ta veza za vas odavno završena priča i da su osjećaji prema bivšem potpuno nestali, kako je moguće da ga sada sanjate? Kada sanjate seks bivšim morate prodrmati svoj seksualni život. Može ukazivati na manjak seksualne aktivnosti (možda se nalazite u sušnom periodu i od seksa u vašem životu nema ni S) ili se veza u kojoj se trenutno nalazite postala kolotečina i nedostaje joj strasti! Prodrmajte se malo i bacite se u seksi akciju!

Tajnoviti ljubavnik. San u kojem se nalazite u klinču s nepoznatim frajerom kojem čak ni ne zapamtite lice ne znači ništa drugo nego da vam u životu nedostaje muškog hormona, odnosno muškosti. Taj frajer ne predstavlja nikakvu srodnu dušu s kojom ćete jednog dana uživati u seksu, već vas treba potaknuti da se ponašate više frajerski i zauzmete se za sebe.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo