9 najčešćih grijeha prvog spoja

30/09/2018

Uopće nije bitno vidite li budućnost s njim ili ne, ovakve se greške na spoju ne rade ako vam je cilj ostaviti najbolji mogući dojam...

1. Trčite pred rudo. Iako imate osjećaj da ga poznajete godinama, nemojte otkrivati baš sve na prvom spoju. Neki dečki vole djevojke koje su ih spremne pozvati u stan na prvom spoju, ali neki su malo tradicionalniji. Ne znate koji je tip dečka, prema tome igrajte na sigurno.

2. Postavljate neprimjerena pitanja. Tek ste se upoznali, zato ga nemojte pokušati posve ogoliti s pitanjima. Nemojte biti preznatiželjni, inače će mu biti neugodno.

3. Odlazite bez objašnjenja. Dajte mu do znanja da ste se odlično proveli i da želite to ponoviti, ali da sad zaista morate ići. U suprotnom će pomisliti da ste pobjegli jer više niste mogli provesti niti minutu u njegovom društvu.

4. Glumite neuhvatljivu. Ako ne želite da igra igrice, onda nemojte niti vi. Većina dečkiju neće nazvati dva puta ako mu se ne javite. Dakle, poštedite ga agonije i nazovite ga. Ne kažemo da to morate učiniti odmah, ali ako se uopće ne javite shvatit će to kao zbogom.

5. Prepuštate sve račune njemu. Naravno, većina dečkiju želi platiti izlazak, ali cijeniti će ako se ponudite podijeliti račun. U suprotnom ćete djelovati oholo, a to nije cool.

via GIPHY

6. Ja, ja i samo ja. Posve vas razumijemo, kada ste nervozni brbljate bez prestanka, od politike do odnosa s tatom. Iako ponekad tišina može biti neugodna, monolog bez prestanka može biti jednako loš. Ne samo da to izgleda kao da niste zainteresirani za ono što on ima za reći, već ostavljate dojam osobe opsjednute same sa sobom. Zapamtite: za razgovor su potrebne dvije osobe pa nastojte postavljati jednako toliko pitanja koliko i on vama. Pažljivo ga slušajte i odgovarajte na ono što ga zanima. I držite se laganih i zabavnih tema.

7. Gubite njega iz fokusa. Ako stalno gledate drugdje, jedino što on može pomisliti je da niste zainteresirani za njega. Ispast ćete dosadni i oholi. Ako ne možete skinuti oči sa seksi konobara, možete se pozdraviti s drugim spojem.

8. Tko o čemu, vi o bivšem. Ako ćete stalno spominjati bivšeg, to će zvučati kao da ga još volite (čak i ako ste posve ravnodušni prema njemu). Najbolje je uopće ga ne spomenuti. Isto vrijedi i za osvajanja; nitko se ne želi osjećati kao još samo jedna crtica.

9. Prečesto gledate mobitel. Provjeravanje mobitela svako malo poručuje 'Zašto vrijeme tako sporo ide? Ovaj spoj nikako da završi!'. Oduprite se porivu da provjeravate Facebook, Instagram, Twitter i nikad ne koristite opciju 'check in' na Facebooku dok ste na spoju.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo