7 znakova da je vašoj vezi (najvjerojatnije) odzvonilo

21/05/2019

Nema mjesta panici, ali pomno odvažite sve što osjećate...

1. Iako nije odjednom promoviran, niti je promjenio posao, odjednom ima puno više poslovnih obaveza. Često odlazi na 'poslovna putovanja', sastanke, dogovore, iako vam nije jasno zašto.

2. U društvu svojih prijatelja je redovito odlično raspoložen, ali zato kad je s vama, uvijek je umoran i neraspoložen.

3. Oduvijek je bio šarmantan no u posljednje vrijeme njegov šarm nije rezerviran samo za vas. Njegova zafrkancija više nema mjere i sada je i pred vama počeo flertovati s drugim ženama.

4. Često vas optužuje da ga varate, da niste iskreni prema njemu, da nešto skivate. Da, znamo kako se čini, ali napad je često najbolja obrana i paravan.

5. Izbjegava razgovore o zajedničkoj budućnosti. Jedva da možete s njim planirati put na more ili nešto slično. Razgovor o djeci, braku ili zajedničkom životu izbjegava u širokom luku.

6. Kad mu kažete da želite više intimnosti s njim u spavaćoj sobi, on je mrtav hladan. Uopće ne razumije o čemu vi pričate, niti misli da imate ikakvih problema s intimnosti, iako se vaša veza potpuno promjenila u posljednje vrijeme.

7. Vaše stvari, koje su bile u njegovom stanu je spakirao sve u jednu kutiju, pod isprikom kako se tako ništa neće izgubiti.

*Niti jedan od ovih znakova nije garancija da se on doista ohladio, ali ako ih primijećujete nekoliko, ili sve, i još vam k tome vlastita intuicija govori kako nešto ne štima, poslušajte ju...

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo