6 znakova da niste spremni za novu vezu

14/10/2015

Iako zvuči kao kliše, doista najčešće je potrebno izvjesno vrijeme da prebolimo nekoga...

1. Još uvijek ga stalkate na Facebooku i Instagramu. Izazivaju li još uvijek fotografije njega i neke druge žene u vama mučninu i glavobolju, teško da ćete se uspjeti iskreno povezati s novim potencijalnim partnerom.

2. Kada izlazite, potajno se nadate da ćete naletjeti na njega. Za vaše dobro nadamo se da se to ipak neće dogoditi jer iz tako nečega ne bi proizašlo ništa dobro. Dapače, osjećali biste se još i gore, a pogotovo ako biste naletjeli na njega i NJU.

3. Još uvijek mu šaljete poruke smatrajući kako je potpuno u redu vidjeti i čuti kako je on i što ima novoga u njegovom životu, iako ste duboko u sebi i sami svjesni da ćete se kada se čujete s njim zapravo osjećati još gore.

4. I dalje redovito iščitavate njegove stare poruke koje vam je slao dok ste još bili zajedno. Ne naučite li uživati u sadašnjosti i novonastaloj situaciji, dugo ćete vremena ostati zaglavljeni u prošlosti.

5. Odbijate riješiti se njegovih stvari koje su ostale za njim. Možda mislite kako je slatko spavati u njegovoj majici, no činjenica je da je to predmet uz koji ste emocionalno vezani, a koji vam zapravo samo iznova podjeća na njega i činjenicu da više niste zajedno.

6. Još uvijek se nadate da ćete jednog dana opet biti zajedno. Čak i ako upoznate nekog novog, vaš će vam dragi i dalje biti u mislima, a što će vas sprječavati da se u potpunosti posvetite novoj vezi.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj