6 znakova da mu je dosta vaše veze

06/04/2017

Nedostatak intimnosti, poljubaca i seksa itekako je jasan znak da nešto ne štima, no osim očitoga, na isti zaključak upućuju još neki znakovi...

Stvari koje nikada prije nisu bile problem, odjednom postaju problem. Kao da vam nešto želi reći, nešto što mu smeta, a ne želi to izreći direktno, pa priča “općenito”. U svakom slučaju, stvari koje prije nisu bile problem, kao na primjer vaše prijateljice, razlika u godinama, izlasci, ukusi u hrani, odjednom postaju problem i odjednom su to stvari na kojima morate “raditi”.

Češće je neraspoložen nego raspoložen u vašem društvu. Kad je s vama, više se ne šali. Nije mu smiješno kada ga počnete škakljati i bacati se po njemu u nadi da ćete ga malo oraspoložiti. I djeluje kao da nije prisutan. Štogod da je posrijedi, čini se da se radi o osobi koja je već donijela veliku odluku, ali vam se još ne usudi reći.

Sve ste rjeđe u njegovim planovima. Prije ste se stalno družili i svugdje išli zajedno, a sada stalno odgađa, otkazuje, preskače i pronalazi kojekakve razloge samo da vas ne bi vidio. To (možda) znači da zapravo odgađa kako bi skupio hrabrosti prekinuti vaš odnos.

Sve češće započinje svađe, nerijetko bez ikakvog posebnog povoda i dobrog razloga. Ali evo grube istine: zapravo se radi o tome da vas podsvjesno želi svađanjem istjerati iz veze i zapravo se nada da će vas svađe otjerati.

Povjerava vam se puno rjeđe nego nekad. Njegov novi razgovor za posao za koji ne čujete od njega nego od njegovog najboljeg prijatelja tipični je primjer toga.

Sve više toga u vezi vas ga živcira. To može značiti da mu se nakupljaju negativni osjećaji i da najvjerojatnije razmišlja o prekidu.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo