6 trikova kako otkriti nečiju visinu na Tinderu

12/03/2019

Ako ne želite da vam dejt gleda u ključnu kost

Pitajte ga o srednjoškolskim danima

I ne, nije dovoljno da ga samo pitate je li igrao košarku! Ako zaista je igrao košarku, pitajte ga koju je poziciju igrao - razlika u visini između plejmejkera i centra je velika, moje dame.

Požalite se kako ne možete nešto dosegnuti

Sljedeći put kada se čujete s vašom Tinder simpatijom, ispričajte mu kako vas je bilo sram jer ste maloprije u dućanu morali nepoznatu osobu pitati da vam dohvati, primjerice, toaletni papir. Po njegovoj ćete reakciji lako zaključiti je li visok, ako kaže nešto u stilu "Šteta što ja nisam bio s tobom..." sigurni ste.

Pohvalite se svojim novim štiklama

Ovo je možda najlakši način da saznate njegovu točnu visinu. Pohvalite se u vašem sljedećem razgovoru novim parom štikli koje ste si kupile i usput spomenite koliko ste visoke u njima. Bonton nalaže da on onda napiše i svoju visinu... Pretpostavljamo.

profimedia-0003877783

Evaluirajte njegove grupne fotke

Jedan od najstarijih trikova u knjizi - usporedite ga s frendovima na grupnoj fotki. Ionako frajeri najčešće ne mogu odoljeti da ne stave barem jednu grupnu fotku na kojoj se ludo zabavljaju na svoj dejting profil. Čisto da imate informaciju, prosječna visina za muškarca je oko 175 centimetara, tako da ako vam se čini da je viši od svih na slici - dobri ste!

Upotrijebite svoje detektivske vještine

Čak iako ima samo jedan selfie - i to onaj famozni, kupaonski - možete utvrditi visinu vašeg potencijalnog muškarca. Negdje u pozadini njegovog selfieja moraju biti neka vrata. Nađite vrata i praktički imate ravnalo za izmjeriti njegovu stvarnu visinu.

Napišite svoju visinu u biografiji

I nadajte se da vam se frajeri niži od vas neće javljati!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo