6 poteza kojima ćete ga ekspresno otjerati u zaborav

30/03/2019

Izlazite, družite se, flertujte, smijte se, upoznavajte nove ljude. Ako ništa drugo, barem ćete biti dobro volje... a i nećete misliti na njega!

Okušajte se u nekoj borilačkoj vještini. Vrijeme nakon prekida baš i nije idealno vrijeme za jogu. Zaboravite na te čakra/opuštanje/produhovljenost pizdarije i izbacite bijes iz sebe. Krenite na kick boks ili karate i izbacite negativnu energiju naglavce! Besides, u zdravom tijelu, zdrav je i duh!

Nadoknadite sve izlaske koje ste propustili. Jednostavno izađite kako biste razbistrili misli, prestali misliti na njega i upili malo vitamina D. Društvo je poželjno, no nije obavezno. Posvetite se nečemu što vas istinski veseli.

Zaboravite da postoji na društvenim mrežama. Maknite ga s liste prijatelja ili još bolje, blokirajte njegov profil. Jer možda mislite da ste dovoljno zreli da podnosite gledanje u slike njega i njegove nove drage, no prije no što kažete keks završit ćete jedući kantu sladoleda natopljenu suzama. U staroj pidžami. Ne treba vam to u životu!

Zaboravite na ideju da ostanete prijatelji. Želite ostaviti dojam osobe kojoj taj prekid nije bio smak svijeta. I koja je potpuno cool oko svega toga. A činjenica je da ćete potpuno cool biti jedino ako vas izda srčani mišić. Pustite da prođe neko vrijeme, a tek onda odlučite želite li ga za prijatelja ili ga uopće ne želite u svom životu.

Izbjegavajte autodestruktivno ponašanje. Malo je situacija gorih od one koja podrazumijeva vas samu u stanu i mrtvu pijanu u isto vrijeme. Ako se već želite napiti, okružite se ljudima koji vas vole i koje vi volite. Tako ćete imati nekoga tko će moći pripaziti na vas i spriječiti vas da učinite neku glupost koju biste kasnije žalili do kraja života.

Usmjerite misli na nekog super cute frajera - klin se klinom! Ne trebate odmah uploviti u novu vezu, no sekstanje bez obaveze je možda baš ono što vam treba. Čak ne nužno niti sekstanje. Jednostavno flertujte, smijte se, upoznavajte se. Ako ništa drugo, barem ćete biti dobro volje. Plus nećete misliti na onog kretena!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo