5 stvari zbog kojih će vas njegova mama obožavati!

25/06/2019

Nije neophodno da vas njegova obitelj voli, ali jasno je da će vam odnos biti puno ljepši i jednostavniji ako vas njegova obitelj bude podržavala...

Prođete li uspješno svih ovih 5 koraka, šanse da ste osvojile njegovu mamu jako su velike! Samo nemojte na drugom susretu zaboraviti sve ovo i pokvariti prvi, dobar dojam.

Ni slučajno se na prvom susretu nemojte pojaviti praznih ruku. Mali znak pažnje može imati veliki učinak - pozitivan. Dovoljno je da ponesete butelju vina, bombonijeru, cvijeće... Nemojte ni pretjerati s poklonima jer ćete ostaviti dojam kao da se previše trudite što im se vjerojatno neće svidjeti.

Poštujte dogovoreno vrijeme i nemojte kasniti. Obitelj vašeg partnera pozvala vas je na nedjeljni ručak kako biste se upoznali. Kašnjenje bi značilo nepoštovanje i nikako ne biste ostavile dobar dojam odmah na početku. Zato se potrudite biti točne. S druge strane, nije dobro doći ni prerano, možda obitelj neće biti spremna sat vremena prije pa ćete ih dovesti u neugodnu situaciju. 

Alkohol ostavite za večeri s njim. Ponude li vam kratki aperitiv prije ručka ili vino uz ručak, ne morate odbiti. No, nemojte pretjerati s alkoholom. Nitko se ne želi napiti i osramotiti na prvom upoznavanju s partnerovom obitelji, zar ne?

Podsjetite se pravila bontona. Trebate biti svjesne da ćete upravo vi biti u centru pažnje. Trebale biste biti prirodne, nenametljive, nasmijane. Pripazite da ne mljackate dok jedete, ne govorite punih usta, da se ne smijete preglasno, da se odnosite s poštovanjem prema njegovim roditeljima, da im persirate...

Pomozite njegovoj mami, ili barem ponudite pomoć. Kada dođete, vjerojatno će sve već biti spremno i servirano, ali ako postoje još neki poslovi koji se trebaju napraviti prije ručka, ponudite svoju pomoć. Nakon ručka bez pitanja ustanite od stola i pomozite raspremiti stol. Pozitivan dojam je zagarantiran!

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo