5 stvari koje su mu privlačnije nego što mislite

13/09/2018

Ma tko kaže da ne postoji recept kako privući mušku pažnju...

1. Smijeh je sve, samo ne grijeh. Američki znanstvenici dokazali su kako osmijeh pozitivno djeluje na partnera, odnosno na dio njegova mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smijeh je doista lijek – između ostalog i za ljubav! Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smiju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne ili (isuviše) ozbiljne. 

2. Govorite tiho i nježno. Muškarci su osjetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas (poput Marilyn Monroe), dečki će to vrlo brzo primijetiti. Uostalom, pričate li tiho, morat će vam se opasno probližiti kako bi vas čuo, a kad se onda u priču uplete i vaš parfem koji neće moći ne primijetiti, sve vam je jasno...

3. Vaša 'muška' strana. Žene koje se svako malo rasplaču, nisu osobito privlačne muškarcima. Znači, večer na kauču uz srcedrapajuće ljubavne limunade provedite s frendicama. S dečkom radije (stisnite zube) i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.  

4. Lady in red. Ako želite da vas muški rod primijeti, odjenite crvenu haljinu – naime, znanstveno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u odjeći bilo koje druge boje. 

5. Ne skrivajte obline. Vaš dragi sigurno neće primijetiti (niti vam zamjeriti) ona tri kilograma viška kojih se toliko želite riješiti pa u zadnje vrijeme tražite da ugasi svjetlo prije vrućih igrica među plahtama. Većina muškaraca više voli žene s pravim oblinama, a ne mršavice. 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo