5 problema dejtanja s mlađim frajerom

31/07/2018

Ako ste djevojka koja voli ozbiljne filmove, s bogatim vokabularom i imate vlastito mišljenje o globalnoj ekonomskoj krizi, njegov dječački šarm brzo će izblijediti...

1. On je jednostavno… (pre)mlad. Osim ako zaista nije izuzetak, on vjerojatno obožava svoj PlayStation, filmove u kojima se eksplozije ne mogu izbrojiti, a kad netko u komediji ispusti vjetar, njemu je to urnebesno smiješno. Njemu pomisao na ozbiljnu vezu, a kamoli na brak, nikad nije ni prozujala glavom. Pa ako ste djevojka koja voli ozbiljne filmove, poznajete izraze kojima on ne bi lako pronašao značenje u rječniku stranih riječi i imate vlastito mišljenje o globalnoj ekonomskoj krizi, njegov dječački šarm brzo će izblijediti. Zabavite se, ali se ne zanosite kujući ozbiljne planove. Taj odnos ima svoj rok trajanja.

2. Još uvijek pije previše, i prečesto. S rizikom da generaliziramo, muškarcima je potrebno 35 godina da bi shvatili koji je to trenutak kad su popili previše piva. U međuvremenu ćete dosta vremena potrošiti na izvlačenje svog dragog iz kafića, pomažući mu kao malom djetetu da se razodjene i čekajući gotovo cijeli sljedeći dan da se naspava i dođe k sebi. Jednom rječju – dosadno. Odlična je stvar kod muškarca kad je umoran od napijanja i cijeni uživanje u butelji dobrog vina a da se ne osjeća obaveznim ispiti je u 10 sekundi.

3. Sve ga zanima i sve bi probao. Opet generaliziramo, ali sve dok ne uđe u tridesete, vjerojatno nije isprobao ni približno koliko mu je potrebno na seksualnom planu da bi shvatio da je seks seks i da je ono što nosite u glavi mnogo seksepilnije. Mlađi dečki su predodređeni za ludosti i ako ga prije vremena pokušate smiriti, upustili ste se u bitku koju ćete izgubiti. Stariji frajer je prošao dovoljno toga da shvaća koliko ste divni i ne osjeća potrebu dokazivati svoju muškost zanimljivim dosjetkama upućenim konobarici ili trgovkinji.

4. Napaljen je od jutra do sutra. Ovo se može shvatiti pozitivno i negativno, ali tek pokoja žena ima vremena i želje za aktivnostima u krevetu šest puta na dan. Muškarcima u ranim dvadesetima, s druge strane, redovan seks predstavlja takvo uzbuđenje da će iskoristiti svaki mogući trenutak. Sve je to ok u početku dok su leptirići aktivni i jedno po drugome neprestano visite, no s vremenom njegovo konstantno inzistiranje uzima vam puno vremena i polako počinje ići na živce. Ipak imate potrebu i za društvenim životom, sportskim aktivnostima u kojima nema seksa, a ponekad je užitak i pogledati u miru neki dobar film ili seriju.

5. Vama će pripasti uloga sponzora. Nismo materijalisti nego realisti. Možda vam neće smetati plaćanje računa za večeru prvih nekoliko puta, ali s vremenom će vam to početi ići na živce, i to jako. Uz to, tu su putovanja na koja biste voljeli otići, a ne možete jer njegov povremeni posao ne može pokriti te troškove. Počet će vam biti teško glumiti oduševljenje nakon što za rođendan i na važan datum od njega dobijete komad jeftine bižuterije. Nikad nemojte biti s nekim u vezi samo zbog novca, ali svaka cura zaslužuje malo glama. Zar ne?

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo