5 ljubavnih savjeta koji vam mogu upropastiti ljubavni život

20/03/2017

Mama/prijateljica/sestra/susjeda je imala dobru namjeru kad vam je ponudila svoj mudri savjet prije prvog dejta. Osim što i nije baš tako mudar. Evo koje bolje izbjegavajte!

1. „Nemoj puno pričati. Pusti njega da priča“. I tako vi sjedite i samo trepćete, a on broji minute do deserta da može pobjeći od inertne mutavice s kojom je izašao na dejt.

2.  „Nemoj samo šutjeti i treptati“. Predoslovno ste to shvatili pa niste zatvorili usta okako ste sjeli u kafić. Meljete i meljete, bojeći se mogućnosti da zavlada neugodna tišina. Vjerojatno zato i ne primjećujete da razmjenjuje poglede sa šankericom.

3.  „Ubaci u razgovor koju aluziju na seks. Nek se malo napali“. I onda se čudite što vas je na putu kući bez riječi odvezao na prazno parkiralište?

4.  „Namjerno zakasni 20 minuta. Na prave stvari se isplati čekati“. Osim što, ako je normalan, razmažene princeze koje nisu u stanju ispoštovati dogovor nisu na toj listi pravih stvari.

5.   „Popij si koju prije nego izađeš da se malo opustiš“. Tri žestice na prazan želudac vas su možda opustile ali njega su natjerale da se zapita imate li možda problema s alkoholom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj