4 poze za maksimalni užitak

17/12/2015

U njima ćete osobito uživati ako je vaš dragi obdaren nešto manje nego što biste voljeli...

1. Obrnuta misionarska poza. On neka leži na leđima lagano raširenih nogu, a vi se ispružite među njegove noge jednako kao što je on inače ispružen u klasičnoj misionarskoj pozi. Oslanjajte se na ruke i dopustite da penetrira kroz vaše skupljene noge. Budući da je on ispod vas, moći će penetrirati maksimalno duboko, a vi ćete dodatno uživati u stimulaciji klitorisa zahvaljujući vašim pripijenim intimnim dijelovima. Dodatni plus je što 'obrnute uloge' doprinose njegovom osjećaju potčinjenosti, odnosno uživanju u vama kao playmakeru, a što njemu može biti itekako seksi.

2
2. Intenzivni doggy. Doggy je savršena poza za sve one frajere koji nisu pretjerano obdareni budući da im sama poza omogućuje najdublju moguću penetraciju. Pokušajte glavu u potpunosti spustiti na jastuk, izviti leđa, a guzu maksimalno izbočiti prema njemu i pustiti mu da pogađa točno savršeno mjesto.

3
3. Rasplesani kukovi. Uz sitne izmjene i poboljšanja, klasičnu misionarsku pozu možete učiniti puno zanimljivijom. Vi lezite na leđa u potpunosti skupljenih nogu, a on neka legne na vas i penetrira. Noge cijelo vrijeme držite skupljenima i nježno kružite kukovima potpomažući se zakretanjem koljena. Skupljenje noge i rotiranje vaših kukova i vama i njemu će pružiti potpuno drugačiji osjećaj i garantirani užitak.

4
4. Zagrljaj nogama. Lezite na leđa, pod guzu ubacite najveći jastuk koji imate, on neka bude iznad vas, a nogama obgrlite njegov torzo. Pripijenost uz njegovu pubičnu kost omogućit će intenzivnu stimulaciju klitorisa, a jastuk pod guzom duboku penetraciju. Vaši uzdisaji koji zasigurno neće izostati samo će dodatno zagrijati atmosferu kada on shvati koliko vam ova poza pruža zadovoljstva, a vjerujte nam, pružat će vam ga puno više nego možete zamisliti.

5Photo credit: Cosmopolitan.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj