3 pitanja o kojima želite znati više prije nego stvari postanu ozbiljne

13/12/2017

Možda mislite da ovo nije bitno, ali ako ove stvari ne otkrijete na vrijeme, s vremenom bi se mogle pretvoriti u problem i ono što zovemo nepremostivim razlikama...

Kako diše po pitanju svoje karijere i koliko je zadovoljan svojim poslom. Njegov stav oko karijere može vam otkriti idu li vaši životi prema istom cilju ili ne. Važno je frajera pitati voli li ono što radi. Isto tako morate procijeniti možete li uskladiti njegov posao sa svojom vezom.

Kako su izgledale njegove prijašnje veze, zbog čega su bivše i što misli o ženama s kojima je bio u vezi prije vas. Razgovor o bivšima dat će vam do znanja kako će se on ponašati kroz dulji period, kad završi vrijeme njegovog najboljeg ponašanja i osvajanja. Zreo i suosjećajan frajer obično će vam nabrojati neke od kvaliteta svojih bivših prije nego vam krene objašnjavati zašto stvari nisu funkcionirale. Ako je on pritom nervozan, trese nogom ili je jako kritičan, problem je vjerojatno u njegovom nedostatku strpljenja i razumijevanja.

Kako stoji financijski i kakvi su njegovi stavovi prema trošenju. Prije svega, dug koji možda ima nije uvijek loš. Frajer sa studentskim kreditom se "pametno" zadužio, jer je to investicija koja će se isplatiti u budućnosti. Način kako se odnosi prema novcu, pokazatelj je njegovog karaktera i odgovornosti.

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo