10 znakova da on (ipak) nije frajer za tebe

05/11/2018

Ne gubite više vrijeme ako primijetite bilo koji od ovih znakova...

1. On ne želi stvari podići na višu razinu. Ima mnogo parova koji su godinama zajedno, ali nikada se nisu zajedno uputili prema oltaru. Brak možda nije za svakoga, ali ako je vama upravo brak cilj, a vaš dragi ga ne prihvaća, vrijeme je da si počnete postavljati pitanja. Jeste li zaista spremni napustiti svoj san zbog njegova problema?

2. Niste na istoj valnoj duljini. Ovdje ne govorimo o neslaganju pri naručivanju večere. Ovo su pitanja o stvarima na duge staze - želite li oboje djecu, kakvi su vam ciljevi na poslovnom planu, religijsko pitanje...

3. Financijski je potpuno nesređen. Kad se zateknete kako uvijek vi plaćate račune, vrijeme je da preuzmete kontrolu nad situacijom. Problem s novcem može prouzročiti nesigurnost, stres i frustraciju.

4. Ne možete se zamisliti s njim u budućnosti. Ponekad je lijepo imati nekoga za maženje, ali ako se ne vidite uz njega u budućnosti, najvjerojatnije je vrijeme da prekinete.

5. U čemu god bio problem, nikada neće priznati da je on za nešto kriv. Ako vaš dragi nikada ne može priznati vlastitu pogrešku, vrijeme je da stisnete kočnicu i ocijenite kamo sve to vodi. U vezi se obje strane moraju truditi sto posto, tu ne postoji podjela pola vi, pola on. Priznanje vlastite pogreške oko nečega čini dobar, otvoren i iskren odnos.

via GIPHY

6. Ne sviđa vam se odnos njega i njegovih roditelja. Možda se ovo čini zastarjelim razmišljanjem, ali ako muškarac ne poštuje svoje roditelje, to je vrlo dobar pokazatelj da ni vas neće drugačije tretirati. Pozitivne bodove dobiva ako zagrli svoju majku svaki put kad je sretne.

7. Njegovi su mu prijatelji redovito bitniji od vas. Dečki ostaju dječaci i ako se to dogodi ponekad jer ima potrebu u muškom društvu raspredati o nadolazećem nogometnom prvenstvu, to je u redu. Ali ako konstantno bira njihovo društvo umjesto vašeg i imate osjećaj da ste na drugom mjestu, imate problem.

8. Nemate povjerenja u njega. Žene imaju intuiciju, a muškarci to nikako ne mogu shvatiti. Ako se neprestano pitate je li sve između vas u redu i pokušavate nekako ući u njegov mail, to samo po sebi sve objašnjava. Budite iskreni prema sebi. Ako mu ne vjerujete, vrijeme je da poradite na povjerenju ili da ga ostavite.

9. Stalno mu dajete neke ultimatume. Muškarci mrze ultimatume. Ne samo da ne daju rezultate, nego time što ih stalno postavljate dokazujete da niste spremni izaći iz loše veze. Ako se stalno fokusirate na njegove mane, on vjerojatno nije gospodin Pravi.

10. Šesto čulo vam govori da to nije to. Na isti način na koji ste odjednom "znali" da je on gospodin Pravi, sada odjednom više nije. I to je sasvim u redu. Ako osjećate da je vašoj vezi istekao rok trajanja, nemojte se osjećati krivom. Gledajte na to kao na novu priliku da oboje upoznate partnere s kojima ćete biti sretni cijeli život.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo