10 razloga zašto vam njegova bivša nije prijetnja!

30/03/2019

On prema njoj više ne osjeća ništa, ali se vi svejedno bojite da bi vam ona mogla uništiti vezu...

On je odabrao vas. Vaša je veza rezultat i njegove želje i ovo bi trebao biti glavni razlog za izostanak bilo kakve brige.

Sasvim iskreno odgovara na sva pitanja o njoj. Čak i na ona na koja ne želite znati odgovor. Većina bivših su obične, normalne osobe i ne žele ponovno uloviti vašeg tipa.

Bivša ne mora biti zla gadura. Zapravo, isto bi o vama mogla pretpostaviti i sadašanja cura vašeg bivšeg.

On savršeno dobro podnosi vašeg bivšeg. Zato biste i vi trebali vjerovati njemu kao što on vjeruje vama, inače neće biti lako...

Svi imamo prošlost. I to ne mora utjecati na našu budućnost. Naravno, bilo mu je stalo do cura prije vas. I vama je bilo stalo do dečki prije njega. I to je potpuno normalno.

Nemate romantičnih osjećaja prema bivšem Vidite, taj je koncept moguć i ne mora lagati kad vam kaže da je iskra koja ga je vezala uz nju ugasla.

Ne uspoređuje vas s njom. Koliko često vi njega uspoređujete sa svojim bivšim? Nikad, zar ne? E, pa tako ni on to ne radi jer što je bilo, bilo je. Sad pokraj sebe ima sve što želi.

Rijetko se čuju. A i kada se čuju, pričaju samo o površnim stvarima poput posla ili zajedničkih prijatelja. Dosadno. Nije baš da su glavni likovi iz “Bilježnice”.

Spomene je tu i tamo I to tek toliko da vam da do znanja da ništa ne krije od vas, ali ne prečesto da biste se zapitali ima li tu još nečega. Postoji točno određena doza bivših koju možemo podnijeti i on zna gdje je ta granica.

Vi ste prekrasni. I nemojte to zaboraviti. I baš zato što prepoznaje tu prekrasnost odabrao je vas za svoju partnericu. Nemojte to nikada smetnuti s uma!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo