10 bezazlenih stvari koje svaka cura radi kako bi izludila bivšeg

19/03/2017

Postanje fotke sa super zgodnim prijateljem? Check!

1. Selfiji s neizbježnom post-prekid frizurom. Promjena frizure nakon prekida toliko je čest korak da bi je već i službeno trebali smatrati jednim od koraka u prebolijevanju bivšeg. Iskreno, postoji li bolji način da mu poručite da vam je bolje bez njega od undercuta i pramenova duginih boja? Šteta za njega, jer vi više niste njegova cura.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


2. Postanje super seksi #TBT-a.
Ah taj četvrtak... savršen dan za prisjećanje onog Halloweena kad ste se maskirali u seksi francusku sobaricu... ili možda ono ljeto kad ste s frendicama obavili dvosatni photosession u bikiniju? Uvjeravamo vas, zbog toga vas na Instagramu (potajno) prate baš svi vaši bivši.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


3. Misteriozne fotke doručka.
Pa što ima veze ako je vlasnik onog drugog tanjura vaša frendica? On to ne mora znati.

A post shared by CHAMPS (@champsdiner) on


4. Niz fotki sa svim ljudima na koje naiđete.
Obično niste tip koji će izaći u klub, popiti koju više i onda izvaditi mobitel i zahtijevati selfie s baš svakom osobom na koju naletite – poznatom ili nepoznatom. Ipak, ovo je savršen trenutak da vaš Instagram profil niže fotke sa što većim brojem ljudi jer on svakako nije nezamjenjiv.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on


5. Poziranje s vrlo zgodnim i vrlo platonskim prijateljem.
Marko vam je stvarno, ali stvarno samo prijatelj, ali Marko izgleda bolje od Jamieja Dornana i za vašeg bivšeg Marko nije ništa drugo nego ozbiljna prijetnja. Pa, ako dosad već nije požalio to što vas je ostavio, sad će sigurno o tome početi aktivno razmišljati.


6. Pomno pripremanje onda kad znate da ćete naletjeti na njega.
Zakoni svemira nalažu da ćete na bivšega naletjeti baš onda kad pet dana niste oprali kosu, a kao modni dodatak na majici nosite mrlje od kečapa. Za sve ostale prilike, poput rođendana na koji ste oboje pozvani, imate savršenu priliku to isto kompenzirati. Odjednom vam se ona ljetna haljinica čini kao savršen izbor... bez obzira na to što je sredina prvog mjeseca.

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on


7. Posebno se trudite dogovarati nove spojeve
. Usputni razgovor i flert nikada nije bila vaša stvar, ali odjednom, na neki potpuno čaroban način, vaša je anksioznost u potpunosti nestala i pozivanje stranaca na spoj nikada nije bilo lakše. Čiji su svi ovi telefonski brojevi??

easya

8. Postate fotke seksi celebritija. Iako (nažalost) nikada nećete dejtati s Chrisom Hemsworthom, uglavnom zato što je sretno oženjen, postanje GIF-ova s njegovog treninga za Thora samo je još jedan od načina da svijetu suptilno date do znanja kako ste itekako žedni za muškarcima.... i seksom.

9. Ubacujete riječ „spoj“ gdje god možete. OK, shvatili smo, nastavili ste dalje i viđate se s drugima – to ne znači da to nećete nastaviti svima davati do znanja. #spoj

spoj

10. Svim zajedničkim prijateljima pričate o tome kako vam je super. Vašeg bivšeg ništa neće zaboljeti tako jako kao informacija o tome da ne samo da vam je dobro, nego vam nikad nije bilo bolje! Odjednom sjedite upravljeno i ne želite se previše hvaliti o tome kako ste upravo otrčali svoj prvi polu-maraton i kako, uff, morate ići jer za dva sata izlazite s pariškim glumcem/manekenom za donje rublje koji je baš inzistirao na tome da vas odvede na spoj. Vaš bivši ne morak znati ono što vaši najbolji prijatelji znaju –da povremeno još uvijek zaspete uz Netflix u maloj lokvici otopljenog sladoleda.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo