Zašto su tonici zaboravljeno zlato kozmetike?

23/04/2015

Tonici – važan su dio asortimana ekskluzivne linije Dr. Stribor kozmetika, vrhunskog hrvatskog kozmetičkog branda kojeg odlikuje stručan odabir najboljih sastojaka iz prirode, njihova potpuna transparentnost u proizvodima te fer cijena

Tonici su zaboravljeno zlato kozmetike. Police su prepune krema, ali ne i tonika, stoga smo pokušali ispraviti ovakvu nepravdu. Sadrže 0% pročišćene vode. Osnovni sastojak su oligoelementi i toliko rijetke esencijalne vode. Tonici su najsvestranija kozmetika te mogu biti osvježenje koži u bilo kojem godišnjem dobu, nježni način čišćenja, vodena podloga kremama ili uljnim i hijaluronskim serumima.

Svaki put kada ih nanosite sjetite se da sadrže najvišu vrijednost mineralnih i biljnih sastojaka našeg planeta i s njima Vam dajemo apsolutni dašak luksuza za svaki dan. Svi tonici su konzervirani isključivo srebrom kako bi bili u skladu s drugim oligoelementima koje sadrže. Koriste se - sprejanjem po licu ili kozmetičkom vatom:

a) kao osvježivač za lice za cijeli dan
b) kao podloga za kremu Ruža&Argan ili Vanilija&Naranča
c) prije Uljnog Boostera
d) prije Seruma Ag-Au/CP
e) nježno čišćenje lica

Tonik Zlato&Ruža potpuno je posvećen finoj hidratataciji kože bilo kada poželite u danu. Kombinacija je prirodnih ovlaživača kože, natrij-PCA i glicerola, daje koži osjećaj glatkoće. Esencijalna voda ruže osvježit će vas svojim mirisom bakinih vrtova u tehnologiji XXI. stoljeća. Koloidno zlato pretvara tonik u malu riznicu luksuza i daje novi život vašoj koži.

Tonik Germanij&Neroli, kao i tonik Ruža & Zlato, izvor je vlažnosti i mekoće kože. Neroli je kralj eteričnih ulja, kako cijenom tako i parfemskom finoćom mirisa. Ta je finoća i blagost djelovanja naglašena modernom tehnologijom esencijalne vode. Prvi na tržište uvodimo oligoelement germanija da pomogne koži izložene vanjskom i unutrašnjem stresu.

Tonik Cink&Neroli kompleksni je proizvod više namjena. Kao okosnicu sadrži dva glavna sastojka. Prvi je azeloglicin koji pomaže ne samo masnoj koži sklonoj aknama, već i koži s problemom hiperpigmentacije. Drugi je oligoelement cink koji nježno regulira lučenje masnoće u koži bez da ju isušuje. Odabrali smo esencijalnu vodu nerolija i ovlaživače kože kako bi ovaj tonik bio dobar i za masnu i suhu kožu - podvig koji je teško objediniti u jednom proizvodu.

Svi tonici mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske po cijeni od 150 kn (pojedinačno).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj