Urban Decay je lansirao Game of Thrones liniju i želimo sve!

01/04/2019

U prodaju stiže za točno 12 dana i 17 sati i jedva čekamo!

Već smo navikli da Urban Decay svako malo izbaci na tržište palete i proizvode koji značajno podebljaju našu listu želja, a iznimka nije ni najnovija linija koja u prodaju stiže za malo manje od dva tjedna, inspirirana jednom od najinteresantijih serija posljednjih godina, a čija posljednja sezona napokon kreće s emitiranjem za par mjeseci. 

I moramo priznati, s jednakim nestrpljenjem iščekujemo rasplet super uzbudljive serije, kao i dolazak na tržište ove linije. Inače, liniju čine Game of Thrones paleta sjenila za oči (£45), Mother of Dragons paleta highlightera (£25), Dracarys sjajilo i rumenilo u jednom (£19), olovke za oči zamamnih nijansi i još zanimljivijih imena - Winterfell Snow, Lannister Gold, Dragon Smoke i Night King (£16) te ruževi za usne inspirirani omiljenim junakinjama - Daenerys Targaryen, Cersei Lannister, White Walker i Sansom Stark (£19).

3

One zaklete obožavatelje Game of Thronesa, Urban Decaya ili općenito interesantnih novotarija u svijetu make-upa, zasigurno će oduševiti vijest kako je moguće kupiti i cijelu kolekciju u kompletu po cijeni od £198. Ali, kada su ovakve poslastice u pitanju, postoji li stvarno cijena koju ne bismo bili spremni platiti? 

2

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo