Trikovi za najvoluminozniju frizuru ikad!

11/07/2019

Cosmo je za vas ispitao što je tajna zavodljive kose seksipilne teksture...

Nema te žene koja ne sanja o predivnoj kosi raskošnog volumena, kakvu najčešće vidimo na reklamama za proizvode za kosu. Možda mislite kako je takvu kosu moguće imati isključivo kao rezultat marljivog para frizerskih ruku dodatno obogaćenog čarima photoshopa, ali zapravo ju je jednostavnije postići nego što mislite. 

Iako je velikoj većini žena prva asocijacija na pjenu za kosu oštra, ljepljiva kosa s kovrčama vlažnog izgleda, upravo je pravilna primjena pjene za kosu tajna seksipilne, voluminozne kose. Nakon što kosu operete i osušite ručnikom, nanesite pjenu fokusirajući se na korijen kose. Upravo nanošenje pjene na korijen kose zaslužno je za volumen i odgovarajuću teksturu. Kosu obavezno sušite sušilom za kosu bez difuzora, a ukoliko niste vješti s feniranjem kose četkom (iako se preporuča upravo feniranje na četku i to po mogućnosti onom od prirodne dlake), poslužite se prstima i tijekom sušenja odižite kosu od korijena. 

Kada potpuno osušite kosu, pošpricajte je šamponom za suho pranje. Iako ovaj korak zvuči čudno, budući da se radi o tek opranoj kosi, šampon za suho pranje podarit će vam dodatan volumen i podariti čvrstoću korijenu kose. Osim toga, uz pomoć šampona za suho pranje, lakše ćete oblikovati frizuru prema želji. Bez obzira na prirodnu teksturu vaše kose, uz pomoć pjene i šampona za suho pranje, lako ćete postići željeni izgled. 

Cosmopolitan.hr

Komentiraj

Novo